OTTELURAPORTTI: Futsal-Liiga Mad Max - Sievi FS

30.11.2020


Raportin tarjoaa Name Metal Oy

 

 

FUTSAL-LIIGA OTTELUKIERROS 11

 

Mad Max - Sievi su 29.11 klo 16 @ Valkeakoski Apian liikuntahalli

 

Maalikooste: FUTSAL-LIIGA: MAD MAX - SIEVI FS kooste 29.11 2020 - YouTube

 

Mad Maxin tuplaviikonlopun toinen koitos oli kotiottelu Sieviä vastaan. Edellispäivän KaDy-voitto oli päättynyt alle 24 h ennen kick-offia, joten palautumisaika jäi lyhyeksi. Sievin lauantain mittelö Ilvestä vastaan peruttiin, joten lepoetu oli heidän puolellaan.

 

Mäxien kokoonpanosta puuttui muutama nimi, mutta täydet 14 jamppaa oli lapulle nimetty. Akaa Futsalin Jussi Nyström saapui yhden matsin lainapestillä pitämään pelivirettä yllä ennen maajoukkueen MM-jatkokarsintaa.

 

Vierailija oli jättänyt kotiin mm. Joni Pakolan, Juho Alasuutarin ja tukun maalivahteja. Matkassa olivat kuitenkin Radik Akhmetkhanov, Jaakko Alasuutari, Jarmo Junno ja Henri Heikkilä, joilta löytyy useampikin suomenmestaruus vyöltä.

 

Kotijoukkue jatkoi siitä mihin se lopetti Jyväskylässä. Avauskymppiin Mikko Herityltä nähtiin parit unelmalaukaukset ja myös myös Justus Kunnas pommitti vapaapotkun takarautaan. Tilanne oli jo 3-0.

 

Kyllä Sievikin paikoille pääsi. Aleksi Pennasen torjunnat ja kenttäpelaajien nöyrä puolustuspelaaminen pitivät kuitenkin vierailijat nollilla. Mutta ensimmäisen jakson viimeisellä minuutilla myös pohjanmaalaisilta nähtiin upea maali, kun Heikkilä sivalsi vastahyökkäyksen päätteeksi volleyn yläkulmaan.

 

Momentum ei kääntynyt, sillä vielä ennen summeria Mika Jussila ohjasi maalin edestä taidokkaasti taukolukemiksi 4-1. Näppärä oli myös maalin alustus. Ennen syöttöään Kunnas suoritti laidassa harhautuksen, joka tunnetaan nimellä "Rainbow Flick". 

 

Puoliaikavirvokkeet nautittuaan vauhtikoneosasto Omar Soli - Yasar Elbeller - Manu Kuisma prässäsivät vastustajan puolustuksen ahtaalle ja syötönkatkon seurauksena maaliputkessa liitävä Soli osui jälleen. Hyökkäyspään onnistumisia siis myös Akseli Tiensuun johtamalle nelikolle.

 

Junno kavensi 6 metrin rangaistuspotkusta, vaikka tilanteeseen veräjälle vaihdettu Jan Holm oli lähellä torjuntaa.

 

Pian alkoi koiralauman maalishow, joka ratkaisi pelin lopullisesti. Nyströmin luoti osui kohteeseensa kulmapotkukuviosta. Maalineduspelaaja Jussila näytti jälleen ohjaustaitojaan sota-alueella. Heritty jallitti veskari Miikka Isosaloa suoraan sivurajasta. Kunnaksen trademarkharhautus läpiajosta ja vastahyökkäyskihaus täydensivät miehen hattutempun.

 

8 minuuttia ennen loppua tulostaululla komeilivat lukemat 10-2. Keltaisissa esiintynyt vierailija päätti hakea kavennusmaaleja nostamalla maalivahdin paidan päälleen pukeneen Heikkilän mukaan hyökkäykseen. Tämä ratkaisu ei tuottanut toivottua tulosta, sillä "Hullut Koirat" osuivat vielä kolmesti ja päästivät vain yhden takaiskun.

 

Kunnas kruunasi illan neljännellään upean marraskuunsa. Pennanen näytti, että myös maalivahti voi olla tehokas (1+1). Toistaiseksi joukkueen vahvuudesta pois jäävä Soli iski toistamiseen.

 

Loppulukemat 13-3 eivät jätä selittelyille tilaa. Tomi Tuomisen luotsaama valkeakoskelaisyhmä on tällä hetkellä Futsal-Liigan tulikuumin nippu. Viiden ottelun voittoputki oikeuttaa sarjataulukossa toiseen sijaan.

 

 

Mad Max - Sievi FS 13-3 (4-1)

 

1-0 Mikko Heritty 

2-0 Justus Kunnas

3-0 Heritty

3-1 Henri Heikkilä (Jarmo Junno)

4-1 Mika Jussila (Kunnas)

5-1 Omar Soli (Yasar Elbeller)

5-2 Junno 6m rp.

6-2 Jussi Nyström (Elbeller)

7-2 Jussila (Heritty)

8-2 Oma maali

9-2 Kunnas

10-2 Kunnas (Nyström)

11-2 Aleksi Pennanen

12-2 Soli (Pennanen)

12-3 Junno (Heikkilä)

13-3 Kunnas (Heritty)