OTTELUENNAKKO: Futsal-Liiga Mad Max - HIFK FS

3.12.2020Ennakon tarjoaa Puistogrilli Oy

 

FUTSAL-LIIGA OTTELUKIERROS 12

 

Mad Max - HIFK FS la 5.12 klo. 15:00 @ Valkeakoski Apian liikuntahalli

 

!HUOM! Ottelu pelataan ilman yleisöä. Ilmainen striimi YouTube-kanavallamme. https://youtu.be/Uybggaltup0

 

Striimissä vapaaehtoinen maksu hyväntekeväisyyskampanjaan liittyen. Joulukuun hyväntekeväisyyskampanja käyntiin! - Futsal Mad Max

 

Mad Max kotiotteluputken toinen koitos otellaan aivan itsenäisyyspäivän alla. Vierailulle Valkeakoskelle saapuu HIFK FS Helsingistä.

 

HIFK tunnettiin vielä ennen tätä kautta nimellä Myllypuron Zenith. Zenith oli Futsal-Ykkösen runkojoukkueita ties kuinka monta vuotta putkeen. Kevään liiganousun yhteydessä emoseura kuitenkin vaihtui.

 

Stadin ylpeyden pelaajisto on sekoitus vanhaa Zenithiä ja entisiä GFT-pelaajia. Penkin päässä valmennusmetodejaan tiimiin iskoistavat Lasse Lind ja Ville Sihvonen.

 

Kauden alku on ollut nousijalle odotetun hankala. Seitsemästä ottelusta saldona on ainoastaan yksi voitto PP-70 vieraana. Tehtyjen maalien sarake on liigan heikoin, joten hyökkäyspään tehoja kaivataan, mikäli sarjapaikka aiotaan säilyttää.

 

Mäxit liitää viiden ottelun voittoputkessa ja on noussut sarjataulukossa jo toiselle sijalle. "Hullut Koirat" ovatkin Futsal-Liigan kovavireisin jengi. Takana vaanivilla joukkueilla on toki pelattuja matseja vähemmän, mutta matemaattisesti on kaiketi mahdotonta, että sieltä kaikki painaisivat ohi rästipelien myötä.

 

Koiralauman kotisaldo 3-0-0-0 32-9 on ennen kaikkea komeaa katseltavaa. Jännä nähdä, minkälainen vaikutus kotiyleisön puuttumisella tulee tähän olemaan.

 

Onneksi harjoitukset ovat kuitenkin pyörineet liikuntahallin yleisestä sulkemisesta huolimatta normaaliin malliin. Tästä kiitettäköön aktiivisesti asian eteen töitä tehnyttä Mad Maxin puheenjohtaja Jukka Kastelvuota sekä Valkeakosken kaupunkia. 

 

Edellisviikonlopun tupla ei tuonut mukanaan uusia loukkaantumisia, mutta useampaakin jamppaa kuormittivat isot peliminuutit. Poissaololistalla jatkavat Mikko Matinaro, Joona Heritty, Ville Kauppinen, Atte Ekholm, Arttu Haataja ja uutena nimenä maaliruisku Omar Soli. Riku Raikon pelaaminen on vielä epävarmaa.

 

Futsal-Liiga 20/21 

 

2. Mad Max - Ottelut: 11 Pisteet: 21

13. HIFK FS - Ottelut: 7 Pisteet: 3

      
1Kunnas JustusMad Max22527
4Heritty MikkoMad Max9918
15Jussila MikaMad Max7512
18Elbeller YasarMad Max11011
59Soli OmarMad Max404
65Collin JesseMad Max134
67Matinaro MikkoMad Max303
67Axerud JohannesHIFK303
71Raikko RikuMad Max213
76Yaghoubi HassanHIFK123