OTTELURAPORTTI: Futsal-Liiga Mad Max - FC Kemi

20.2.2021
FUTSAL-LIIGA OTTELUKIERROS 21

 

Mad Max - FC Kemi la 20.2 klo. 15:00 @ Valkeakoski Apian liikuntahalli

 

Futsal-liiga maalikooste 20.2 2021 Futsal Mad Max - Fc Kemi 3-4 (0-3) - YouTube

 

 

Sarjan kovimman pistekeskiarvon omannut FC Kemi saapui Valkeakoskelle ilman Henry Gutierrezia ja Keijo Huuskoa. Mad Maxin kokoonpanon suurin yllätys oli flunssaisen Mikko Herityn poissaolo.

 

Joukkueiden maaleja vartioivat Aleksi Pennanen ja Bob Tomic. Molemmat ottivat hyviä koppeja matsin aikana. Kaksimetrinen Tomic osoitti myös pitkäksi kaveriksi yllättävän sulavaa pallollista työskentelyään.

 

Ensimmäinen jakso oli vierasjoukkueen hallintaa. Justus Kunnaksen yrityksen lisäksi ei kotijoukkueella tainnut olla hyväksi maalintekopaikaksi luokiteltavaa tilannetta.

 

Punapaitojen avausmaali oli Suomen maajoukkuepelaajien taidonnäytös. Vesa Lilja ja Tuukka Pikkarainen sahasivat vastahyökkäyksestä isäntien puolustuksen solmuun. 

 

Pikkarainen komisteli jakson edetessä tehotilastoaan lukemiin 2+1. Vasenjalkaisen vahvan mörssärin kihaukset syntyivät sivurajapotkukuviosta ja 3vs1-vastahyökkäyksestä.

 

Kolmen maalin takaa-ajoasemasta huolimatta Mäxit heräsivät tauon jälkeen pelaamaan. Mika Jussila jatkoi pitkää piste- ja maaliputkeaan hyödyntämällä kassari Tomicin hieman koomisen näköisen seikkailun.

 

Ajassa 31.59 lappilaisten tähtipelaaja Enderson Suarez sai maalihanansa auki ensimmäistä kertaa tällä kaudella valkeakoskelaisryhmää vastaan.

 

Vanhempi Jussila aloitti mustapaitojen loppukirin. Juonikas vapaapotku Tomicin lällyistä sisään. Koiralauman kolmas osuma merkittiin omaksi maaliksi, mutta Jussila ja "räkämaali" Manu Kuisma hääräsivät vahvasti mukana tilanteessa.

 

Markku Kalermon suojattien virhetilikin tuli täyteen, mutta Tomi Tuomisen luotsaamalta Mad Maxilta loppui kellosta aika kesken ja loppulukemiin 3-4 oli tyytyminen.

 

Aladin Ljesnjanin pelasi ensimmäiset minuuttinsa Futsal-Liigassa ja esitti miehekkäitä otteita. Numero 67 ja muu sakki jatkavat pelejään heti huomenna, kun Tornion Palloveikot saapuu Apian parketille.