OTTELURAPORTTI: Futsal-Liiga Sievi FS - Mad Max

28.2.2021

FUTSAL-LIIGA OTTELUKIERROS 24

 

Sievi - Mad Max su 28.2 klo 16 @ Sievin monitoimihalli

 

Maalikooste: https://youtu.be/s2FmC1E2qEU

 

 

Mad Max suuntasi Sieviin tappioputkessa. Pudotuspelipaikka on valkeakoskelaisryhmällä varmistamatta, sillä JoSePalla on vielä mahdollisuus tulla takaa ohi. Sievi menetti mahdollisuutensa playoffeihin edellispäivän Akaa-tappiossa.

 

Siispä karsintasarjan välttämiseen tähtäävät keltapaidat antoivat heti ottelun alussa myrskyvaroituksen. Jarmo Junno teki avausmaalin vain yhdeksän sekunnin pelin jälkeen. 

 

Ensimmäistä jaksoa leimasi maalipaikkojen puute. Toisaalta maalivahdit Miika Toivola ja Jan Holm hoitivat ne vähäiset tilanteet varmuudella. Junno kuitenkin osui vielä toistamiseen ennen puoliaikakahveja.

 

Toinen puolisko ottelusta oli kotijoukkueen. Henri Heikkilän ja Jaakko Alasuutarin johdolla isännät latoivat taululle seitsemän tehtyä maalia. Kokeneet moninkertaiset suomenmestarit näyttivät arvonsa.

 

Mikko Heritty ujutti pallon kaukaa ohi Toivolan ja Justus Kunnaksen syötöstä Yasar Elbeller kavensi reikäpaidalla. Nämä onnistumiset olivat kuitenkin kosmetiikkaa. 7-2.

 

Mäxeille helmikuulta kuusi tappiota kuudesta ottelusta. Pelitahti oli kova, mutta se ei käy selitykseksi. Nyt kuitenkin suurin osa pääsee hieman lepäämään ja maajoukkuetauon jälkeen tarkoituksena on kääntää kurssi.