Pisteet jaettiin Pirkanmaan derbyssä


26 October 2023

Naiset kohtasivat Pirkanmaan derbyssä Tampereella keskiviikkona 25.10.2023 Ilveksen. 

 

Pelissä mentiin jatkoajalle, josta pisteet jakautuivat molemmille joukkueille Ilveksen ottaessa matkaansa 2 pistettä ja Mad Max yhden pisteen. 

Peli oli alusta asti tasainen, mutta vastustaja pääsi kuitenkin ensimmäisellä puoliajalla 2-0 johtoon, josta koirat eivät painaneet leukaa lattiaan vaan tuli kuin tulikin tasoihin ennen varsinaisen peliajan loppua. Maxien maaleista vastasivat Sanna-Kaisa Rousku ja Milla Vuori

Joukkueen kapteenisto (Tytti Mikkola, Sanna-Kaisa Rousku ja Kiia Immonen) kommentoivat peliä tasaiseksi väännöksi, jossa nähtiin rohkeaa pelaamista joukkueelta. Pelissä nähtiin laadukkaita maalipaikkoja sekä vahvaa kaksinkamppailu pelaamista ja lopulta hieno nousu tappioasemasta tasoihin. Jälleen kerran kuitenkin taas pienten marginaalien peli, joka tällä kertaa kääntyi jatkoajalla vastustajan voitoksi. 

Naisten viimeisimmät pelit ovatkin ratkenneet ja päättyneet hyvin tasaisesti, eikä pisteitä ole mennyt puolin tai toisin helposti. 

Naisten valmennustiimin uusin tulokas Veli Helpiö kommentoi paikalliskamppailua pelin jälkeen. 

Helpiö summasi joukkueen pallollista peliä hyväksi ja ennakkoluulottomaksi, mutta kuitenkin Ilveksen rutiini alkoi nostamaan päätään pelin alun jälkeen. Pelitapahtumista johtuen joukkue ei päässyt täysin toteuttamaan ennakoitua pelisuunnitelmaa. Helpiö nostaa esiin onnistuneen maalivahtipelin, sillä Rantala piti liigadebyytissään joukkueen mukana taistelussa monilla hienoilla torjunnoillaan. Kaiken kaikkiaan joukkue osoitti taas, että kuuluu liigatasolle, sillä piste Ilveksen kotiluolasta kahden maalin tappioasemasta on aina kova juttu, vaikka niukka tappio harmittaakin. 

Koiralauma jatkaa nyt harjoituksiaan ennen seuraavaa koitosta kotiluolassa. 

Seuraavan kerran naiset saavat vastaansa Apialle Raifun 4.11.2023 klo 16:00. 

Ennen naisten seuraavaa kotipeliä on hyvä suunnata Apialle jo 29.10.2023 klo 16:00, kun T19 Futsal liiga startataan käyntiin PaRia vastaan!