T19 Futsal liiga käyntiin Apialla


29 October 2023

Sunnuntaina 29.10. klo 16:00 saadaan vihdoin käyntiin T19 Futsal liiga, kun koiralauman vieraaksi saapuu Palokan Riento Jyväskylästä

Mad Maxin T19 joukkue on aloittanut treenaamisen syksyn aikana ja tunnelma on odottavainen kauden alkua ajatellen.  

Joukkueen valmennus (Janna Tuominen, Oona Konttinen ja Sanna-Kaisa Rousku) on innoissaan, että T19 sarja vihdoin saatiin käyntiin. On hienoa, että olemme saaneet innokkaista pelureista koostuvan nipun koiralaumaan. Tekeminen treeneissä on ollut hyvää ja lyhyessäkin ajassa on menty paljon eteenpäin. On hienoa päästä aloittamaan kausi ja toteuttamaan näitä opittuja asioita peleihin. Joukkue on motivoitunut oppimaan uutta, joka mahdollistaa meille eväät jokaisesta pisteestä taistelemiseen. 

Joukkueen kapteeni Emmi Höysniemi kommentoi kauden avausta:

-Tosi odottavin ja hyvin fiiliksin ollaan lähdössä sunnuntain peliin. Tätä varten ollaan nyt treenattu jo useampi viikko, joten kiva päästä näyttämään, mitä ollaan opittu!  Meillä on kasassa huippu joukkue, jolla on kovat tavoitteet ja halu kehittyä. Sunnnuntaina napataan meidän ekat kolme pistettä!

Nähdään Apialla !

Kuva Jarno Mäkinen - T19 joukkueen kapteeni Emmi Höysniemi on pelannut myös peliminuutteja Naisten Futsal-Liigassa, kuva Mad Max - EBK ottelusta.