ToPV tulee Apialle kova peli alla


18 November 2023

Sunnuntaina 19.11.2023 pelataan Apialla klo 14.00 alkaen – vastustajat saapuvat Torniosta. ToPV:lla oli peli jo lauantaina VehUa vastaan. VehU-ToPV päättyi lukemiin 11-4 (7-0).

- KaDy ja VehU pelin nähneenä ja varsinkin jälkimmäiseen peilaten, niin ToPV on yllätysvalmis joukkue, joka varmasti tulee näyttämään osaamistaan. Sitä oli KaDy pelissä nähtävissä ja haluavat varmasti tuon VehU pelin tekemiset unohtaa lauantailta, pohtii ennen sunnuntain peliä Maxien päävalmentaja Tomi Tuominen.

- Uusi koutsi tuonut pienessä ajassa oman näköisen pelitavan, eli rohkeata prässipelaamista ja suoraviivaista hyökkäyspelaamista, mainitsee vielä Tuominen kolleegastaan Elias Martikaisesta, ToPV:n uudesta päävalmentajasta.

- Tässä on tosiaan ollut aika haastava viikko, kun löysimme joukkueen kanssa liikkeellä olevan flunssan. Täysi nippu saadaan jalkeille ja edelliseen SoVo pelin kokoonpanoon tulee nyt vielä viimehetken muutoksina maalivahtiosastolle Häätylän tilanne.  Tuomas Mäki ja kenttäpelaajistoon Mikko Herityn ja Manu Kuisman tilalle saadaan kokemuksen muodossa Antti Teittinen ja Ossi Kivipuro.

- Kyllä tässä edelleen koitetaan enemmän vastustajan sijasta miettiä sitä kuuluisaa omaa tekemistä ja sen kehittämistä pala kerrallaan. Varmasti siis huomenna tullaan näkemään vauhdikas ja tapahtumarikas ottelu kaikin puolin, lupailee Tuominen.

Myös Matti Jussila lupaa myös huomisesta kovaa kamppailua

- Torniota vastaan on aina ollut tasaisia vääntöjä ja uskon että huomenna kova kamppailu tiedossa. Meidän täytyy pelata ehjä 40 minuuttinen ja puolustaa tiivisti joukkueena. Nyt täytyy tehdä paikoista maalit inasen paremmalla prosentilla kun viime matseissa.

- Tornion riveistä Matti Jussila mainitsee nuorisokaartin: - Sieltä kannattaa seurata varsinkin ToPV:n nuoriso osaston pelaajia, vastustajalla on taitavia nuoria pelaajia vastassa nuorten maajoukkueesta.

- Meillä on laaja ja taitava rinki vaikka olisi poissaoloja niin pystytään rummuttaan omaa peliä. Kotikentällä ollaan aina vahvoja, joten uskon että huomenna hoidetaan pisteet.

Tule katsomaan peliä!

Tule sinäkin katsomaan pitääkö kotikentän taika – tällä kaudella Mad Max ei ole hävinnyt kotikentällä otteluakaan!

Miesten Futsal-Liiga:

Mad Max – ToPV

19.11.2023 klo 14.00

Apian liikuntahallilla

Liput Nettilipusta ennakkoon 8/5 euroa, paikan päältä 10/5 euroa.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum ja E-passi.

Mad Max - ToPV | Nettilippu.fi