Kaksi voittoa Apialta viikonloppuna!


20 November 2023

Mad Maxin liigajoukkueet tahkoivat Apialta kaksi voittoa viikonlopun aikana. Kolmannen voiton hakivat alle 19 vuotiaiden poikien Futsal-Liiga joukkue, joka kävi Tervakoskella hakemassa pisteet omassa sarjassaan.

Jan Holm oli isossa roolissa molemmissa liigapeleissä, naisten joukkueen päävalmentajana ja miesten joukkueen maalivahtina.

Naisten joukkue voitti kotikentällä FTK-Tornion Elina Pirttijoen hattutempulla

- Tärkeimpänä kolme pistettä, toteaa päävalmentaja Holm.

- Sovimme ennen peliä, että ihan sama mitä tulostaululla näkyy mutta aiomme olla lopulta kypsempi joukkue ja ottaa kolme pistettä. Elina Pirttijoki otti joukkuetta reppuselkään hattutempun merkissä ja olen ylpeä siitä. Olemme vahva joukkue, joka ymmärtää ja hyväksyy kehityksemme kohteet ja yhdessä kehitymme kohti tavoitteittemme askel kerrallaan. Tämä ei ollut parasta Maxia, mutta otamme hyvät asiat talteen ja ensi pelissä parannamme sen mitä kerkeämme viikossa. Henkisesti kolme pistettä teki kaikille meille hyvää, mutta nälkäisenä lähdetään kohti seuraavia valloituksia!

Naisten joukkueen kotiurakka jatkuukin jo ensi viikonloppuna, kun vieraaksi tulee FC Sport Vaasasta. Peli pelataan 25.11.2023 klo 16.00

Miesten joukkueelle jälleen kotivoitto, kotikentällä tappioton kausi

- Peli maalivahdin näkökulmasta näytti tänään levolliselta. Tällä kaudella maalilla on jo kerennyt tottua, että vaaralliselta sektorilta tulevat vedot blokataan. Tuo on suuri syy siihen, miksi päästettyjen maalien keskiarvo on alle kolme. Lopussa oli pelattava maalillakin alimpana pelaajana vähän farmihöynästä opittua pikkunättiä, kun muuten ei juuri tilanteita tullut.

- Omasta puolesta puhuen mielestäni tällä kaudella on varmuus tekemisessä, kuinka lopulta laatumme riittää voittoon. Peli tuntui olevan koko ajan hallussamme, vaikka se ei heti tulostaululla realisoitunutkaan. Tänäänkin rutiini kääntyi lopulta eduksemme.

- Kotikentän taikaan on korostettava taas rutiinia. Reenataan Apialla jolloin pelejä on helpompi pelata tutulla kentällä ja tähän lisättynä yleisön sanoin kuvailemattoman arvokas tuki olemme todella vaikea vastustaja, kiittää vielä Jan Holm kaikkia koiralauman kannattajia.

Miesten seuraava viikonloppu menee ansaitulla huililla, seuraava peli 2.12.2023 kun Liikunnan Riemu tulee vieraaksi Apialle klo 16.00 pelattavaan otteluun.

#futsalmadmax