Tyttöjen koiralauma voittoon lauantaina


27 November 2023

T19 Futsal-Liigaa pelattiin Valkeakoskella lauantai-iltana Mad Max - LiPK YJ ja taistelusta jäi pisteet Mad Maxeille luvuin 8-6 (6-3).

Mad Maxien parhaana palkittiin hatullisen maaleja taiteillut Heta Ratia. 


Heta fiilisteli peliä:

- Saadaan olla ylpeitä ittestämme et oli meiltä kauden paras peli tähän mennessä ja oli kiva nähä ku kaikki anto iha 100% ittestään. Vastustajalla oli taitavia yksilöitä mut pelattii hyvin joukkueena, nii pisteet jäi ansaitusti meille. Tehtii myös törkeen kauniita maaleja.

Valmennus kommentoi peliä kypsäksi ja hyväksi monella eri osa-alueella. - Olemme valmennuksen kanssa erittäin tyytyväisiä jokaisen panokseen. Henkilökohtaisella tasolla saimme paljon onnistumisia, mutta tärkeintä oli pelaaminen ja onnistuminen joukkueena. Tässä pelissä alkoi näkymään juuri niitä asioita, joita ollaan harjoiteltu ja nähtiin selkeää tulosta kovasta harjoittelusta. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan kautta ja harjoittelua. 


Seuraavan kerran T19 Futsal liigaa pelataan jo ensi viikonloppuna, kun sunnuntaina 3.12. Mad Max saa vastaansa Ilveksen Tampereelta ja päästäänkin nauttimaan Pirkanmaan derbystä. Tule Apialle 3.12. klo 16:00.