Naisille niukka tappio jatko-ajalla sarjakärjelle

16 December 2023

Vuoden viimeisessä pelissä naiset saivat vieraita Helsingistä kun HIFK saapui Apialle taistelemaan pisteistä. Ja tiukka taisteluhan se kirjaimellisesti olikin, kun peli päättyi jatko-ajalla HIFK hyväksi 4-5. Varsinainen peliaika päättyi 4-4 (0-2). Mad Max tuli kahden maalin takaa-ajo asemasta tasoihin ja johtoon 3-2 tilanteeseen, jonka HIFK tasoitti 32. minuutilla. Joukkueen kapteeni Rousku kuitenkin iski 37. minuutilla Maxit 4-3 johtoon hienosta vapaapotkusta. HIFK ei luovuttanut ja pelikellossa ollessa enää vain 1 sekunti, tuli vierasjoukkue 4-4 tasoihin. Lopulta lopputulokseksi kirjattiin 4-5 HIFK:lle jatko-ajan jälkeen ja näin ollen Valkeakoskelle jäi 1 piste ja Helsinkiin lähti 2 pistettä.

Joukkueen parhaana pelaajana palkittiin Milla Vuori ja hulluna koirana Kiia Immonen.

Valmentaja Jan Holm summaa peliä:

Tämä oli kauden paras peli meiltä. Onnistuttiin taktisesti vaikka olikin taktisesti haastava peli. Hyökkäyspeliä ei olti käyty paljoa läpi miten halutaan hyökätä mutta se oli siitä huolimatta hyvää ja saatii riittävästi maalipaikkoja 3 pisteeseen. Tulos harmittaa mutta tää on urheilun suola, että suuret tunteet kuuluu asiaan.

Nyt kohti joululomaa ja Mad Maxin Naisten Futsalliigajoukkue toivottaakin kaikille hyvää ja rauhallista joulua.

Tammikuussa naiset jatkaa heti 7.1. matkaamalla Jyväskylään Kadyn vieraaksi.