Kova Derby peli tulossa! Loppiaisena kotikentällä Akaa

Kuvan tekijä Jarno Mäkinen03 January 2024

Lauantaina 6.1.2024 jatkuu Miesten Futsal-Liiga paikallisderbyllä Akaata vastaan. Maxien syksyn ainoa tappio tuli Akaa Areenan myllystä, silloin leijonat voittivat selkein lukemin 6-0. Toinen pistepaikko tuli Somerolta, silloin SoVo oli vahvempi voittomaaleilla ja kaksi pistettä ja sille reissulle. Ensimmäinen puolikas liigasta päättyi syksyn osalta sijoitukseen kolme, tasapistein FC Kemin kanssa, mutta maalierolla häviten.

- Syksyn pelistä ei esityksemme valosta jäänyt muuta kuin parannettavaa, kuittaa syksyn ainoan varsinaisen peliajan tappion päävalmentaja Tomi Tuominen. - Toki se oli yksi peli ja vastustaja oli silloin pelissä parempi. Oppia siitä saatiin varmaan eniten siinä, että mikä on vaatimustaso pelissä pärjäämiseen. Tulevaan peliin lähdetään edelleen "oma peli ensin" ajatuksella ja koitetaan tällä kertaa olla lähtökohtaisesti olla pelin vaatimalla tasolla ja sitä kautta sitten haastaa Akaan tähtinippua

Syksyllä testattiin Apian kotitaikaa oikein kunnolla, kun pelattiin kauden kotipeleistä jo seitsemän syksyn puolella. Keväällä mennään sitten pitkin maita ja mäkiä, kotiotteluita on vain neljä.

- Vieraspelejä on nyt tosiaan pääosin edessä, mutta sarjassa jos haluaa pärjätä, tulee myös pystyä pelaamaan vieraskentillä hyvin. Tämän maan vieraskentät ovat kyllä sinänsä tulleet jo tutuiksi ja olen luottavaisin mielin, että pystymme suoriutumaan vieraskentilläkin hyvin. Kaikki tekeminen lähtee kuitenkin arkitekemisestämme ja sitä tässä työstetään yhdessä hyvällä asenteella.

Lauantain peliin toivotaan jalkoja lisää kentälle fanien kannustuksesta!

- Toivottavasti tosiaan saadaan mökki täyteen ja tunnetta ja tukea katsomosta. Akaassa tunnelma jäi vaisuhkoksi ja nyt jos koskaan olisi katsomosta käsin saada tukea ja voimaa haastaa Akaa tosissaan. Ei nämä paikallisväännöt ole yleensä hirveän tylsiä pelejä olleet, vaikka tosin vastustaja on viimeiset kolme peliä vienytkin aika selkeästi, mutta nyt on taas uusi mahdollisuus ja siihen koitamme tarttua, lupaa päävalmentaja katsojille lauantain pelistä.

 

Otteluisäntänä kotiottelussa on IV-Säätö J.Pajunen.

- Mulle Mad Max on kuin toinen perhe, toteaa Jarkko Pajunen varsin yksiselitteisesti. - Hallille ja tapahtumiin on aina hieno tulla.

- Max on todella yhtenäinen, hyvähenkinen yhteisö, jossa kaikki otetaan hienosti vastaan!

- Varmaan yks parashenkisin porukka, ellei paras, missä olen ollut mukana, kuittaa vielä pitkän urheilu-uran tehnyt Pajunen.

Lauantaina pelataan ja Pajunen kutsuu kaikki tervetulleeksi otteluun.

- Odotan kovaa ja kiihkeää ”paikallis” peliä, Toijalaa vastaanhan ei saa hävitä, toteaa Pajunen naureskellen. - Ei vaan jos pelataan omilla vahvuuksilla ja hyvällä tunteella niin pisteethän jää apialle, meidän kotihalli on ollut paha paikka vastustajille, pidetään se niin jatkossakin :)

Tulkaahan sankoin joukoin hallille, siel ei pakkanen pure ja villapaidat voi heittää narikkaan kun koiralauma murisee! Eli hallille, säätäjätkin on siellä!

Apian Liikuntahalli
6.1.2024 klo 16.00
Mad Max - Akaa Futsal

Koiranpennut Maxien 2012/2014 syntyneistä ovat saattamassa pelaajia kentälle ja pelaavat ottelun tauolla näytösottelun.

Tai katso peli Ruudusta!

Pelimainos Futsalliigan somessa!