Koiralaumaan uusi jäsen – tervetuloa Sergei Korsunov!

Kuvan tekijä Jarno Mäkinen05 January 2024

Ulkomailta kotimaahan palaava Sergei Korsunov löysi uuden kodin Mad Maxista. Rekord Bielsko-Bialassa viimeisimmäksi pelannut Korsunov on ollut vuosia yksi Suomen kärkipelaajista, ensimmäiset maajoukkuepelit nyt 31-vuotias futsallegenda pelasi jo kaudella 2014-2015 ja hän on kuulunut siitä asti maajoukkueen vakiokokoonpanon. Miehen kaulaan on ripusteltu Suomen mestarin kultamitaleja kolmena keväänä 2018, 2019 ja 2022 – silloin joukkueena on ollut Kampuksen Dynamo.

Kotikonnuilleen Tampereelle palaavan Korsunovin toivottaa tervetulleeksi myös joukkueen päävalmentaja Tomi Tuominen.

- Segen siirto on seuralle ja joukkueelle iso asia ja kertoo että olemme tehneet asioita oikein, kun tämän tasoinen kansainvälistä kokemusta omaava pelaaja on päättänyt liittyä seuraamme, toteaa huippu-uutisesta Tuominen. - Pelillisesti Segen kokemus tuo lisää varmasti jokaiselle pelin osa-alueelle, mutta ennen kaikkea tuo ammattimaisuutta ja vaatimustasoa, mitä voittaminen ja menestyminen vaatii. Segen lajiosaaminen ja näkemys vahvistavat meitä erityisesti pallollisen pelin teknis-taktisissa alueissa ja myös erikoistilanne- ja erikoiskenttäpelaamiseen saadaan syvyyttä ja vaihtoehtoja entisestään lisää.

Syksyllä 2022 Suomesta ulkomaille pelaamaan lähtenyt Korsunov on seurannut Suomen liigaa ja toteaakin että liigan kärjessä on tasaista. Uudelle joukkueelle Maxeissa on asetettu tavoitteita.

- Joukkueen tavoite on saada kotietu, eikä se helpolla tule kun paljon vieraspelejä tulossa, toteaakin Korsunov.

Maaottelussa tulleen vamman takia pelaaja on ollut hetken sivussa peleistä keskittyen kuntoutukseen.

- Tällä hetkellä kuntoutus edelleen menossa, mutta pikkuhiljaa olen saanut jo pallokosketusta myös. Pelilupa tulee (jos kaikki menee hyvin) helmikuun puolella eli jonkun aikaa täytyy olla malttaa.

Korsunov on jo nähty Valkeakoskella ja tuntumaa uuteen joukkueeseen on jo otettu:

- Tämän viikon olen käynyt harjoituksissa ja alkaa pelitapaa selkenemään ja syksyn pelejä mitä kattelin, niin näkee mitä valmennus haluaa pelaajilta.

Koppi on ottanut hyvin vastaan! kuittaa vielä liigan herrasmiespelaajan tittelistään tunnettu Korsunov uutta laumaansa.

Tervetuloa Sege, Mad Max toivottaa uuden laumanjäsenensä sydämellisesti tervetulleeksi!

Sergei Korsunovin kummiyritys on Uudenmaan Imupalvelu Oy