Kohti Jyväskylää sunnuntaina!


05 January 2024

Vierasmatkalle Jyväskylään!

 

Naiset suuntaavat loppiaisen jälkeen 7.1. Jyväskylään Kadyn vieraaksi. 

Viime kohtaamisessa Kady vei pisteet omiin nimiinsä suurin numeroin, mutta millaisella fiiliksellä lähdetään uuteen kamppailuun? Sen meille kertoo päävalmentaja Jan Holm ja maalivahti Erika Rantala.

Holm kommentoi sunnuntain koitosta:

- Kotona KaDylta 0-11 pataan kertoi siitä ottelusta kaiken oleellisen. Lähestyimme ottelua väärällä tavalla eikä sovitut asiatkaan toteutuneet. Siitä pelistä jäi käteen Kadyn vahvuudet, mutta jälkikäteen katsottuna myös iskunpaikkoja löytyi.

- KaDy on mielestäni sarjan paras joukkue purkamaan prässiä ja pallollinen pelaaminen viiden pelaajan yhteistyöllä on liikkuvaa ja fiksua. Luonnollisesti meidän pitää onnistua omassa prässipelaamisessa iskemään oikeisiin asioihin oikeilla hetkillä. 

- Ennakkoasetelma peliin on oikein mieluisa. Näillä näkymin saadaan täysi kokoonpano jalkeille joka avaa monipuolisempia ratkaisuja pelin sisälläkin muuttaa pelaamista tarpeen vaatiessa. Nostaisin esille, että vastakkain ovat sarjan kuntopuntarin ensimmäinen ja kolmas joten kovatasoinen ottelu on tulossa josta kummallekaan ei riitä muu kuin voitto.

Erika Rantala fiilistelee vuoden ensimmäistä peliä:

- Hyvällä fiiliksellä lähdetään haastamaan KaDyä. Pienen loman jälkeen molemmat joukkueet ovat varmasti täynnä virtaa ja tullaan näkemään vauhdikasta ja viihdyttävää peliä. Olemme kehittyneet roimasti joukkueena, jonka varmasti viime pelien tuloksetkin kertovat. Ottelusta tulee varmasti tasainen sekä taktinen. Mahtavaa päästä taas pelamaan!

On siis kaksi hyvää vaihtoehtoa tulevalle sunnuntaille: matkustaa Jyväskylään tai kääntää Ruutu+ päälle ja seurata peliä sen välityksellä! 

Linkki Ruutu-peliin