Kumppanina tapahtumaan - OP Etelä-Pirkanmaa


26 January 2024

Mad Max – AU Miesten Futsal-Liigaottelun kumppanina on OP Etelä-Pirkanmaa. Tapahtuman ennakkohulinat on päällä, ja kumppanimme edustajana Juha Luomala, tj, pohti kanssamme kumppanuuden merkitystä.

Mitä urheiluseuran kumppanina toimiminen merkitsee paikallisesti Valkeakoskella?

- Paikallisena pankkina arvostamme yhteisöllisyyttä ja sitä että niin lapsille kuin aikuisille järjestetään monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Urheiluseurat tekevät vapaaehtoistyötä ja mielellämme haluamme olla tukemassa toimintaa taloudellisesti - kuten olemme koko MadMaxin toiminnan ajan tehneet.

- Seuran edustusjoukkueet pelaavat korkeimmalla sarjatasolla, mikä tukee Valkeakosken urheilukaupungin imagoa ja toivottavasti omalta osaltaan tekee kaupungistamme entistä kiinnostavamman perheille jotka pohtivat asunnon ostoa tai talon rakentamista

Miten futsalin kasvu näkyy alueella, Valkeakoski ja Akaa kuitenkin lajin kärjessä?

- Olisi hienoa jos naapurijoukkueiden kohtaamisista tulisi samantapaisia  hegemoniaotteluita kuin esim. Ilveksen ja Hakan välillä. Tällöin otteluita hehkutetaan ja analysoidaan ennen matseja ja katsomot ovat täynnä.  Itse seuraan viikoittain joukkueiden ottelutulokset ja fanitan kumpaakin joukkuetta mutta kun joukkueet pelaavat vastakkain niin Valkeakoskella asuvana toivon niukkaa maalin voittoa Mad Maxille. Viimeinen ottelu taisi mennä juuri toisinpäin.

Tervetuloa peliin!

Mad Max – AU 27.1.2024 klo 16.00 Apian liikuntahallilla