Puolivälierät alkavat SoVoa vastaan

Kuvan tekijä Jarno Mäkinen



28 March 2024

Koiralauman vahva kausi on edeltänyt nyt alkavaa pudotuspelien sarjaa. Sijoitus kovassa runkosarjassa kolmas. Mad Max on voittanut nyt kuusi peliä putkeen kevään kierroksella, kaiken kaikkiaan kauden aikana on voittoja kertynyt 16. Viimeisimpänä kaatui nyt puolivälieriin vastaan tuleva Someron Voima. SoVon sijoitus oli runkosarjan kuudes.

- Pääsemme ensimmäistä kertaa lähtemään puolivälieriin ns. ennakkosuosikin asemasta ja se tuo erilaisen lähtökohdan sarjaan, toteaa alkavista pudotuspeleistä päävalmentaja Tomi Tuominen.

- Tällä kertaa sarjasijoitukset toivat vastaan SoVon ja oikein mukavan haasteen ja varmasti viihdyttävän ja kovan puolivälieräsarjan.

Tomi Tuominen on painottanut omaa vahvaa tekemistä läpi kauden.

- Olemme hioneet omaa pelaamistamme kauden mittaan tavoitteena juuri nämä kevään pelit ja ihan kliseisellä omalla tekemisellä lähdetään pelaamaan sarjaa eteenpäin. Pieniä yksityiskohtia on hiottu tietysti tätä puolivälieräsarjaa ajatellen, mutta pitää muistaa, että playoff-pelit ovat aivan oma juttunsa ja millään menneellä ei ole enää väliä. Nyt vain voitot ratkaisevat ja niitä lähdetään hakemaan kovan työn kautta keinoja kaihtamatta.

- SoVo toki koki kauden alkuun tehopisteiden valossa muutaman kovan menetyksen /poissaolon,mutta joukkue on sen korvannut yhtenäisemmällä pelitavalla ja on edelleen yksi suomalaisen futsalin hyökkäysvoimaisimmista joukkueista. Perjantaina heillä kotikenttäetu ja siellä SoVo on erittäin vaikeasti voitettava joukkue, joka osaa hyödyntää nopean ja pienen kentän salat. Eli etu on heillä aivan varmasti kotikentän suhteen, mutta lähdemme ennakkoluulottomasti heidät siellä haastamaan.

Molempien joukkueiden riveistä löytyvät vahvat futsalosaajat.

- Kumpikin joukkue on täynnä pelaajia, joista kannattaa seurata ihan jokaista pelaajaa. Katsotaan sitten kuka pelaajista nousee arvoonsa ja tämän ottelusarjan ratkaisijaksi puolivälierien päätteeksi

Koiralauma lähtee vahvana pääsiäisen peleihin. - Joukkueen tilanne on samankaltainen mitä tähänkin asti ollut,eli aikalailla ehjällä rosterilla pääsemme tähänkin sarjaan lähtemään, kuittaa vielä päävalmentaja.

Puolivälierät:

SoVo–Mad Mad, pe 29.3. klo 15:00 Someron monitoimihalli
Ottelutiedot
Ruutu+

Mad Max–SoVo, su 31.3. klo 15:00 Apian liikuntahalli, Valkeakoski
Ottelutiedot
Ruutu+

Mad Max–SoVo, ma 1.4. klo 15:00 Apian liikuntahalli, Valkeakoski (tarvittaessa)
Ottelutiedot
Ruutu+