Eetu Kaikkola pelaa ensi kauden Valkeakoskella!


16 July 2023

Kauden 2022-2023 tähtiviisikkoon valittu taitava pivot, Eetu Kaikkola, siirtyy pelaamaan tulevaksi kaudeksi Mad Maxiin espoolaisseura GFT:stä.

Päävalmentaja Tomi Tuominen hyräilee hyvää mieltä kommentoidessaan pelaajarosterinsa vahvistumista Kaikkolalla: - Joo näin pääsi käymään, mikä on tietysti erittäin hienoa juttu. Tästä on kiittäminen Jukka Kastelvuota, joka jaksoi neuvotella pelaajasopimuksen maaliin. Ja tietysti Eetua, joka puolestaan uskoo meidän projektiimme ja päätti valita Mad Maxin seurakseen.

- Eetu Kaikkola julkaistaan pelaajistamme nyt ensimmäisenä ja haluamme toivottaa nuoren taiturin Valkeakoskelle ja Mad Maxiin. Ensi kauden joukkuetta on ollut ilo kasata, kun pääsääntöisesti pääsemme jatkamaan vahvaa tekemistämme pitkälti entisellä joukkueella ja mukaan saadaan muutama täsmävahvennus. Ylpeänä jokaisesta sopimuksesta, toteaa seuran puheenjohtaja Jukka Kastelvuo

- Päävalmentajana ja uskon että voin puhua koko muunkin valmennustiimin puolesta, fiilikset ovat tottakai mahtavat,koska Eetun tasoisia pelaajia on harvoin siirtomarkkinoilla. Eetua tuli valmennettua U19-poikien futsalmaajoukkueessa aikoinaan ja sinänsä tuttu pelaaja jo senkin kautta itselle. Toki on Eetu myös nyt GFT:ssä pelatessaan näyttänyt kykynsä liigassa, toteaa vielä Tuominen Kaikkolan sopimuksesta.

Kaikkola on nousemassa myös miesten futsalmaajoukkueeseen ja löytyy seuraavan maajoukkueleirin kokoonpanosta. Mitä nuori espoolainen tuo joukkueeseen valmentajan näkökulmasta:

- No ilman muuta ratkaisukykyä ja periksiantamattomuutta. Omasta mielestäni Eetu on yksi Suomifutsalin parhaista pivot -pelaajista ja ei ole sattumaa, että hän on ollut palkittavien joukossa kauden jälkimainingeissa parina viime kautena.

Eetu Kaikkolan pelaajasopimus avaa nyt tulevan kauden pelaajauutisoinnit myös Miesten Futsal-Liigajoukkueen osalta. 

- Joukkue alkaa olla nyt rosteriltaan täynnä, aika pitkälti mennään samalla pelaajistolla ja muutamalla uudella hankinnalla, joten kannattaa olla kuulolla, kehottaa päävalmentaja Maxien fanikuntaa.