ENNAKKO: Puolivälierä FC Kemi - Mad Max

ENNAKKO: Puolivälierä FC Kemi - Mad Max

Lyhyt palautumisaika ja matkustus Pohjoiseen

 

Perjantaina taisteltu ensimmäinen ottelu oli fyysinen, joten molemmissa leireissä on varmasti ollut jääpusseille tarvetta. Rasitus ja vammat on kuitenkin unohdettava nopeasti, sillä yhden lepopäivän jälkeen on sunnuntaina edessä playoffsarjan toinen kamppailu.

 

 

Mad Max veitsi kurkulla

 

Päävalmentaja Tomi Tuomisen ryhmä voi olla tyytyväinen peliesitykseensä kotisalissaan, mutta palkintoa ei siitä valkeakoskelaisille jäänyt käteen. Nyt edessä onkin pakkovoitto, mikäli kesäloman starttia aiotaan siirtää.

 

Bussiin hypännee melko lailla sama rosteri, jolla operoitiin Apian parketillakin. Avausmittelössä loukkaantuneiden Omar Solin ja Tomi Lahtisen statusta tarkkaillaan day-to-day.

 

 

Onko Kemi oppinut läksynsä?

 

Mäxien pirteä suorittaminen ja vahva kaksinkamppailuvoima saattoi yllättää runkosarjaa dominoineen Meri-Lapin ylpeyden. Tervahallin nuhjuisella betonilattialla punapaidat ovat vielä suurempi ennakkosuosikki kuin vieraissa pelatessaan, mutta jos valmentajavelho Markku Kalermon suojatit operoivat puolivaloilla ajatukset jo välierissä, niin helppoa iltapuhdetta on aivan turha odottaa.

 

Maalivahti Tornike Bukia keskittyi Pirkanmaalla kaikkeen muuhun kuin torjumiseen ja Henry Gutierrezkin nappasi korttitilin välittömästi auki. Torjuntatyöskentely ja hermokontrolli ovatkin seikkoja, jotka saattavat nousta Kemin osalta avainasemaan tämän otteluparin ja mahdollisten tulevien playoffsarjojenkin osalta. Tähtipelaajat Enderson Suarezin johdolla näyttivät jo, että heidän hyökkäyspään loistokkaasta tekemisestään ei menestys ainakaan jää kiinni.