ENNAKKO: Puolivälierä Mad Max - FC Kemi

ENNAKKO: Puolivälierä Mad Max - FC Kemi

 

Mad Max selvisi playoffeihin - joko puolivälieräpeikko karistetaan?

 

Valkeakoskelaispoppoon viime vuodet ovat tuottaneet hyviä runkosarjasijoituksia tasaiseen tahtiin, mutta puolivälierissä on tullut aina lähtö. Tarkkaan ottaen, joka kerta mestariksi itsensä pelannut KaDy on tiputtanut Mad Maxin kolmesti putkeen.

 

Nyt vastustaja vaihtuu, vaan ei helpotu. FC Kemi on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia ja runkosarjan voittajana ansaitsee ennakkosuosikin aseman ottelusarjaan, josta välieriin selviää kahdella voitolla.

 

Mäxien päävalmentaja Tomi Tuomista ei kuitenkaan menneet ja kertoimet kiinnosta. Videopalavereissa on käyty läpi taktisia asioita ja ennen kaikkea ryhmään on iskoistettu uskoa siihen, että iso yllätys on täysin mahdollista toteuttaa. 

 

Koiralauman pisterohmuja runkosarjassa olivat Justus Kunnas, Mikko Heritty ja Mika Jussila. Heidän lisäkseen kokeneilta Mikko Matinarolta, Tomi Lahtiselta ja Jaakko Ahokkaalta odotetaan clutchaamista kreivin aikaan.

 

Myös nuoriso-osaston Nemo Asumalahden johdolla on oltava valmis kantamaan vastuuta, sillä Matti Jussilan (nilkka), Yasar Elbellerin (nivunen), Antti Teittisen (ranne) ja Joona Herityn loukkaantumiset syövät leveyttä rosterista.

 

 

FC Kemi jälleen runkosarjan herra ja hidalgo

 

Meri-Lapin ylpeys saalisti toisen runkosarjavoiton putkeen. Viime kaudella se ei vielä eskaloitunut aivan suomenmestaruudeksi, mutta tänä keväänä tuo on Markku Kalermon suojattien ainoa tavoite.

 

Punapaitojen kokoonpanossa on rutkasti tulivoimaa. Listoilta löytyy seitsemän ulkomaalaisvahvistusta höystettynä Suomen maajoukkuemiehillä Tuukka Pikkaraisella ja Vesa Liljalla.