Etelä-Pirkanmaan derbyyn uusin tuulin

Etelä-Pirkanmaan derbyyn uusin tuulin

Miesten Futsal-Liiga käynnistyy lauantaina 24.9 klo 15:00, kun Mad Max saa Apian liikuntahalliin vieraaksi Akaa Futsalin.
 
Mad Maxin rosterissa on tapahtunut jonkin verran myllerrystä kesän aikana. Muutama kokenut pelaaja jäi sivuun ja osa vaihtoi seuraa. Tilalle hankittiin kuitenkin nuorta futsalosaamista mm. Matin Ahmadin ja Eero Kaiston muodossa. Päävalmentaja Tomi Tuominen luotsasi ryhmän pre-seasonin läpi tappioitta ja olikin odottavaisella fiiliksellä matsia edeltävänä iltana.
 
"Vihdoin taas päästään tosipelien makuun ja mikäs sen parempaa kun saada aloittaa Derbyllä tämän kauden yhtä ennakkosuosikkia vastaan. Päästään katsomaan ja mittaamaan heti tämän hetkinen tasomme. Uskon että olemme valmiit laittamaan kaiken likoon ja tekemään Akaalle iltapäiväpuhteen vaikeaksi.
 
Viimeaikoina on hiukan tullut ikäviä takapakkeja loukkaantumisten kanssa, mutta saadaan kuitenkin riittävästi pelaajia rosteriin joilta on lupa odottaa taisteluilmettä ja periksiantamattomuutta. Toivottavasti saadaan väkeä katsomoon ja tunnelma kattoon."
 
 
Akaassa valmennusvaltikan otti Sergio Gargellilta haltuunsa Alejandro De San Bernabé. Justus Kunnas ja Mikko Heritty vaihtoivat Mäxit lähimpään kilpailijaan. Kapteeni Jussi Nyströmin pelaajauran päättyminen syö valkopaitojen iskukykyä, mutta "Leijonat" ovat tästäkin huolimatta sarjan yksi suurimmista ennakkosuosikeista.