Farmisopimus allekirjoitettu

Farmisopimus allekirjoitettu

Mad Max ja Miesten Futsal-Ykköseen noussut TP-49 ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2022-2023! Tämä mahdollistaa pelaajien liikkumisen joukkueiden välillä.

Mäxien puheenjohtaja Jukka Kastelvuo:

"Yhteistyömme Ilveksen kanssa jäi vuoden mittaiseksi. Kiitos Ilvekselle, onnea ja menestystä tulevaan.

Farmisopimus TP-49 kanssa on kummallekin seuralle hyödyllinen. Pelaajaliikennettä tullaan varmasti näkemään ja jo keskusteluiden alkuvaiheessa pystyimme hahmottamaan useita muitakin erilaisia asioita, joiden avulla autamme toisiamme."

 
TP-49 päävalmentaja Jesse Järvi:
 
"Noustuamme Ykköseen oli selkeä tavoitteemme saada liigaseura avuksemme farmisopimuksella. Keskusteluissa Mad Maxin kanssa olimme alusta asti samoilla ajatuksilla niin pelaajiston kuin taustojenkin yhteistyökuvioista! Voimme auttaa Mäxien nuoria pelaajia kehittymään tarjoamalla arvokasta pelikokemusta tasokkaassa sarjassa ja samalla ottaa itsekin harppauksia eteenpäin omassa toiminnassamme.”
 

Toijalalaisporukan joukkueenjohtaja Juha Pietikäinen:

"Hyppy alueelliselta tasolta valtakunnalliseen sarjaan on suuri ja valmistautuminen kauteen tuo näin ensikertalaisina paljon uutta eteen. Myös tähän ollaan jo nyt saatu kokeneelta organisaatiolta hyödyllisiä vinkkejä ja apuja. Ja jatkossa varmasti hyödynnetään sitä vielä lisää."