Haastajana FC Kemiä vastaan!

Kuva: Jarno Mäkinen



28 January 2023

Lauantaina 28.1.2023 pelataan Apian Liikuntahallilla futsalin superpäivää. WFT aloittaa pelin klo 11.30 Miesten Futsal-Kakkosen ottelulla, Miesten Liiga ja Mad Max jatkaa klo 14.00 ja kruununa illalla vielä Naisten Futsal-Ykkösen peli MU:ta vastaan.

Miesten Futsal-Liigan pelissä vastassa on liigan kakkossijalta viikonlopun aloittava FC Kemi. Kemi on parina aikaisempana kautena voittanut aina runkosarjan, mutta taipunut mestaruustaistelussa pudotuspelivaiheessa. Nälkä on varmasti kova kiilata jälleen liigan kärkeen.

Mad Maxien takataskuun on kuitenkin pakattu aimo annos itseluottamusta, vaikka päivän peliin lähdetään haastajana.

– Tänään tosiaan on vastassa sarjan kestomenestyjä ja yksi suurimmista suosikeista tälläkin kaudella. Eli haastajan asemasta lähdetään taistelemaan pisteistä, ennakoi päivän peliä päävalmentaja Tomi Tuominen.

– Vastustajan osaaminen on hyvällä tasolla illasta toiseen ja sitä pitää kunnioittaa, mutta muuten meidän pitää näyttää omaa osaamistamme ja ennen kaikkea olla rohkeita ja ennakkoluulottomia. Tässä on nyt muutama viikko viimeisistä matseista ja treeneissä on keskitytty oman pelitavan kehittämiseen, sekä sen vahvistamiseen. Jos näitä asioita saadaan tuotua peliin, niin varmasti on hyvä ja vauhdikas futsal ottelu odotettavissa.

Päivän pelin otteluisäntänä on Pirkanmaan Lihastautiyhdistys. Pelissä kerätään vapaaehtoinen pääsymaksu, kuten muissakin päivän peleissä lahjoitettavaksi liikuntatoimen tukemiseen. Liikunta kuuluu kaikille! Tervetuloa Miesten Futsal-Liigaotteluun klo 14.00! Puoliajalla esitellään tänään sähköpyörätuolijalkapalloa – tervetuloa tapahtumaan TPV Powerchair!