Jyväskylän reissusta kotiin tyhjin käsin

16 October 2022

Mad Max lähti saalistamaan pisteitä Riemun kotiluolasta Jyväskylästä. Mäxit oli viime kaudella "Mustaturkoosia" terävämpi molemmissa kamppailuissa ja majaili tällä hetkellä sarjataulukossa ylempänä. Ennakkosuosikin paineet olivatkin vierailijoiden niskassa.

Tomi Tuomisen suojatit aloittivat hyvin. Matti Jussila laittoi upeasti vastustajan vipuun laidassa, toimitti pallon maalille ja se kimpoili sisään Riemun omasta puolustajasta.

Isännät heräsivät matsiin ja tulivat rinnalle ja ohi Leevi Kemppaisen erikoistilanneosumalla sekä Joonas Madetojan millintarkalla laukauksella. Puoliajalle marssittiin tilanteessa 2-1.

Toinen puolisko käynnistyi valkeakoskelaisten kannalta heikosti, kun Elias Martikainen täräytti unelmavaparin takakulmaan. Ennen jakson puoliväliä Eino-Veikko Ek lisäsi lukemiksi jo 4-1 päästyään ensimmäisenä irtopalloon oranssipaitojen puolustusalueella.

Lopussa "Koiralauma" lähti hakemaan kavennusta ylivoimapelillä, mutta Jarkko Niskajärven kihautus sinetöi loppulukemiksi 5-1.