Kauden avauksesta tuloksena tappio

Kauden avauksesta tuloksena tappio

Etelä-Pirkanmaan paikallisottelu Mad Max - Akaa Futsal käynnisti molempien joukkueiden kauan odotetun kauden Futsal-Liigassa 2022-2023. Pre-season sujui seuroilta tappioitta ja molemmissa leireissä nähtiin mielenkiintoista muutoksia. Osuuspankin isännöimälle matsille lähtökohdat olivat siis herkulliset.
 
Kannattajat mustissa ja valkoisissa pelipaidoissa saapuivat paikalle runsain joukoin. Tällä kertaa vierasfanit saivat rahoilleen enemmän vastinetta, sillä koko sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva Akaa oli Mäxejä etevämpi lukemin 0-5.
 
Ensimmäisellä jaksoja Leijonilta osuivat Juhana Jyrkiäinen, Jovan Stankovic ja Justus Kunnas. Taukotilanne 0-3 mairitteli Koiralaumaa, sillä maalivahti Jan Holm piti lukemat siedettävinä.
 
Toisella puoliskolla isännät petrasivat pelaamistaan roimasti, mutta Umbro ei löytänyt tietään ohi veskari Kasper Kankaan. Alejandro De San Bernabén miehistöstä loput kihaukset naulasivat Stankovic ja Ville Koskela.
 
Valkeakoskelaisten päävalmentaja Tomi Tuominen analysoi taiston tauottua:
 
"Se oli sarja-avaus ja positiivista oli, että se on nyt pelattu. Eka jakso isät vs pojat peliä kolme maalia takana ja siitä ei enää noustu, vaikka toiselle jaksolle saatiin hiukan parempaa ilmettä ja maalipaikkojakin luotua, mutta tänään ei pomppinut edes. Yhtäkaikki, nyt tiedetään missä mennään ja koitetaan saada asia kerrallaan tekemistä paremmaksi ja ens viikolla mennään ja koitetaan uudestaan."