Kevätkierros lähtee käyntiin kotiottelulla

Kuva: Jarno Mäkinen



03 January 2023

Miesten Futsal-Liigan runkosarja pelataan kaksinkertaisena sarjana, eli jokainen vastustaja kohdataan kauden aikana kahdesti ennenkuin ratkotaan pudotuspelejä maaliskuun loppupuolelta alkaen. Kotipelien painopiste oli syyskierroksella, joten nyt kannattaa tulla hallille ihan jokaiseen kotipeliin - näitä ei montaa ole:
 

Pe 6.1.2023 klo 15:00 Mad Max - AU

La 28.1.2023 klo 14:00 Mad Max - FC Kemi

Su 12.2.2023 klo 14:00 Mad Max - ToPV

La 25.2.2023 klo 15:00 Mad Max - Riemu

Onneksi pelit näkyvät Ruudussa, joten Maxien pelejä pääsee hyvin seuraamaan, vaikka ihan joka peliin ei pääsisi paikalle.

 
Alastaron Urheilijat kohdattiin aivan syyskierroksen lopussa ja silloin vierasottelusta Loimaalta käytiin hakemassa kolme lisäpistettä Maxien sarjataulukon riville. Peli päättyi lukemiin 1-2. Vastustaja tulee varmasti hakemaan tiukan pelin revanssia Loppiaisen pelistä vieraskentältä.
 
Loppiaisen pelin otteluisäntänä on yhteistyökumppanimme Name Metal, joka tarjoaa särmikästä ja suorasukaista palvelua alihankintana alan yrityksille - käy katsomassa lisää namemetal.fi
 
Niin... siirtoikkuna muuten on vielä auki ja saa nähdä kenet Mad Max pääsee esittelemään perjantain pelissä... Nyt kannattaa tulla Apian liikuntahallille hyvissä ajoin, että olet varmasti paikalla kun pelaajat marssivat Apian parketille esittelyyn ennen peliä! Voi olla että tieto saattaa lipsahtaa julki jo hieman ennen peliä, joten kannattaa seurata somekanaviamme yllätysten toivossa....