Lauantaina vastaan tulee pelinsä hyvin kasaan saanut Vieska Futsal

Kuvan tekijä Kuvaaja Jarno Mäkinen



16 December 2022

Syyskierroksen viimeisessä pelissä tulee vastaan Vieska Futsal, joka on ottanut nyt uuden vaihteen pelaamiseen valmentajavaihdoksen jälkeen ja kirii ylöspäin sarjataulukossa.

– Vieskassa todellakin on uutta nousua. Loistavien suomalaisten pelaajien lisäksi ulkomaalaiset pelaajat ovat todellakin vahvistuksia, varsinkin Henry Gutierrez, jota pidän liigan top3 pelaajana, toteaa lauantain vastustajasta Max konkari Tomi ”Loiske” Lahtinen. – Hänen kanssaan pitää vaan peilata liikkeitä ja koittaa pysyä jotenkin mukana. Tukeminen on tietysti tärkeää hänen haastaessaan.

Pelitahti on ollut kova ja huomenna on kahdeksaan päivään jo kolmas peli.

– Joukkueessamme on onneksi nuoria tähtiä, jotka ovat jo näyttäneet, että jaksavat kyllä painaa kovaa prässiä illasta toiseen. Näin vanhemman saapumiserän edustajana yritän saada nuoriltamme itsellenikin virtaa, vaikka pelitahti onkin hurjaa. 

– Onneksi yhteistyökumppanimme Ilves Plus saa hierottua jalat kuntoon, vaikka olenkin jo liigan kolmanneksi iäkkäin. Kysymys kuuluu: "Ketkä nykyiset futsalistat ovat vielä vanhempia".

Maxeilla on nyt ollut kolmen pelin voittoputki päällä, ja jäätiin miettimään mikä lie salaisuutena kovaan pelivireeseen.

– Ei siinä salaisuuksia oo. Hyvä valmennus, ja pelaajat, jotka yrittävät parhaansa mukaan yhdessä toteuttaa taktiikkaa, sen mukaan tietysti mitä kenttä tarjoaa.

Hallissa alkaa pelikello pyörimään klo 15.00 lauantaina 17.12.2022

– Ulkona on kylmä, tulkaa lämmitteleen lauantaina halliin. Siäl’ on aina kuuma. Viimeinen kotipelikin päättyi tulisesti...