Loppiaisen kotiottelusta täydet pisteet kevätkauden alkuun

Loppiaisen kotiottelusta täydet pisteet kevätkauden alkuun

Kevätkausi korkattiin avatuksi loppiaisena kotihallissa Apialla. Syyskierroksella niukin naukin voitettu AU tuli haastamaan kotijoukkuetta Valkeakoskelle.

PELISTÄ SELVÄ VOITTO 4-1

- Ensimmäinen puoliaika oltiin ilmeisesti vielä lomamoodissa ja annettiin AU:n käyttää omia vahvuuksiaan. Meidän onneksemme he saivat tehtyä vain yhden ansaitun maalin.

- Puoliajalla, ihan vain ehkä hiukan korotettiin äänenpainoa ja muistutettiin kauniisti mitä meillä oli tänään agendana, kuittaa päävalmentaja Tomi Tuominen pelin.

- Toinen jakso olikin sitten täysin meidän ja tehtiin tarvittavat maalit ja taas taisi olla jokaisessa eri maalintekijät. Pisteisiin olen siis taas tyytyväinen ja näytettiin että kun tehdään sovittuja asioita, pystymme silloin olemaan erittäin vaarallinen joukkue.

Mad Maxin maalit tänään:

Antti Teittinen 22:38

Mikko Matinaro 26:03

Netynho 32:50

Eero Kaisto 33:04

NETYNHO AVASI PELIT SUOMESSA MAALILLA

- Olen todella tyytyväinen debyyttipeliini Suomessa ja voitostamme tänään. Minun pitää vielä hieman päästä mukaan joukkueen pelitapaan, mutta uskon että se tulee tapahtumaan nopeasti. Mad Maxissa on kaikki uskoneet minuun ja itseluottamukseni kasvaa. Olen iloinen siitä että saan olla joukkueen jäsen, kiittelee Netynho uutta seurajoukkuettaan.

MATIN AHMADI PELASI VAHVAN PELIN TÄNÄÄN

Matin Ahmadi oli haastatteluvuorossa pelin jälkeen. Hän näytti jälleen kerran vahvaa pelin rakentamista, Ahmadi tekee töitä hartiavoimin aina kentällä ollessaan.

- Ensimmäinen puoliaika oli todella löysää, oltiin jäljessä joka tilanteesta, ei saatu omaa pallolista peliä käyntiin yhtään. Me kerjäsimme verta nenästä.

- Puoliajalla Tomppa sanoi mitä pitää parantaa ja sanoi myös pari valittua sanaa ja siitä joukkue tajusi mitä pitää tehdä saadakseen 3 pistettä.

Netynho on harjoitellut joukkueen mukana nyt viikon ja on Maxien uusin pelaajavahvistus. - Todella hyvät fiilikset saada uusi vahvistus joukkueeseen ja tämä kertoo myös siitä, että joukkue ja seura yrittävät kunnolla menestyä tällä kaudella. Netynho on sopeutunut hyvin ja hän oppii koko ajan joukkueen pelitapaa.

- Oma pelikunto tuntuu tällä hetkellä hyvältä. Pieni tauko teki hyvää sillä pääsi ottamaan vähän lepoa ja treenamaan futsalin ulkopuolella myös fyysistä puolta ja parantamaan pelikuntoa. Omia tavoitteita minulle on auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin ja pelata omilla vahvuuksilla vielä enemmän ja alkaa tekemään maaleja, toteaa vielä lopuksi Ahmadi.

 
Maxeilta pelin parhaana palkittiin Mikko Matinaro, vierailta Teemu Virtanen