Mad Max haki kolme pistettä Vaasasta!

Pelaajakuva: Jarno Mäkinen

14 January 2023

ENSIMMÄINEN PUOLIAIKA MAXIEN HALLINTAA

Ensimmäinen maali syntyy kauniin syöttökuvion tuloksena. Tomi Lahtinen nostaa pallon hyökkäyspäätyyn, löytää pystysyötöllä Matin Ahmadin, jonka taitava syöttö kentän poikki tavoittaa Joona Herityn, joka laittaa pallon helposti maalin.

Matti Jussila maalaa Maxien toisen osuman. Maalia pohjustamassa jälleen Tomi Lahtisen rakentama nosto ylöspäin, Matin Ahmadi nappaa pelistä jo toisen syöttöpisteen syöttämällä pallon Jussilalle, jonka vasen jalka puhuu laittaessa palloa maaliin.

Matias Träskbäck tuo Kiiston maalin päähän ja lukemiin 1 – 2 kun vain hetki on pelattu Maxien maalista.

Alle minuuttiin Jussilan maalista tapahtuu taas. Kolmas maali on erikoistilanne maali. Mikko Matinaron sivurajapotku löytää Manu Kuisman, joka hieman onnekkaastikin pompottelee pallon maalivahdin selän taakse.

Kiiston kaventava 2-3 maali, merkitään omaksi maaliksi. Pallo kimpoaa epäonnekkaasti omasta pelaajasta maaliin ja Kiisto pääsee peliin mukaan vain yhden maalin erolla. Lukemat jäävät taukotulokseksi.

KIISTO OLI ASEETON TOISELLA PUOLIAJALLA

Toisen puoliajan alkuun viiden minuutin kieppeillä löytää Eero Kaisto lempipaikkana vasemmasta laidasta ja laukoo pallon kaukaa maaliin. Syöttöpisteet kirjataan Mika Jussilalle.

Ilman tilastomerkintöjä pelattiin sitten pitkään toista puoliaikaa ja vasta viimeisellä minuutilla tehtiin seuraava maali. Kiisto pelasi lopun nostamalla peliin lentävän maalivahdin ja se saivatkin hyvän paineen tilanteen aluksi Mad Maxin maalinedustajalle. Jan Holm nappaa kuitenkin pallon hallinnan, laittaa sen eteenpäin Manu Kuismalle, joka taiteilee tarkan vedon omalta puolikkaalta vastustajan maaliin.

Eetu Lehto teki tänään liigadebyyttinsä Mad Maxien pelissä, hienoa Eetu!