Mad Max lähtee haastamaan GFT:n, tavoitteena välierät
Kuva Jarno Mäkinen

Mad Max lähtee haastamaan GFT:n, tavoitteena välierät

Ensimmäinen puolivälieräpeli pelataan kotona 26.3.2023 klo 19.00. Mad Maxin runkosarjan sijoitus oli kuudes ja vastaan näin ollen kolmanneksi sijoittunut GFT. Kauden aikana pelatut runkosarjaottelut ovat 1-1 kuten edelliselläkin kaudella, joten asetelmat ovat kutkuttavat.

Päävalmentaja Tomi Tuomisen ollessa maajoukkuetehtävissä Latviassa Suomen U19-poikien futsalmaajoukkueen kanssa, on valmennuksen vetovastuu valmistautumisviikolla Jukka ”Juqi” Saarella.

- Tosiaan viikko on lähtenyt hyvin käyntiin ja ollaan käyty paljon pelillisiä asioita läpi. Mitään ihmeellistä uuttahan tässä ajassa ei enää käydä läpi vaan yritetään hioa ne pienet asiat kuntoon, millä peli sitten voitetaan.

- Varmasti ollaan valmiina sunnuntaina, kun pallo Apialla liikahtaa. Meillä on tietyt jutut mihin pyritään Geftiä vastaan iskeä, mutta ei niistä tässä vaiheessa sen enempää, yllätetään vastustaja sitten.

- Meillä on lupauksia herättävä runkosarja takana ja nyt jos koskaan meillä on täysi sauma iskeä GFT kanveesiin ja mennä mäxien kanssa pitkästä pitkästä aikaa mitalipeleihin. Kotona meillä on iskun paikka ja tehdään kaikkemme, jotta saadaan ottelupallo meille ensi viikolle.

Tervetuloa katsomaan peliä paikan päällä, huudetaan niin että kentälle saadaan parit jalat lisää!

Pudotuspelien aikataulu:

Mad Max – GFT 26.3.2023 klo 19.00

GFT – Mad Max 1.4.2023 klo 20.00

GFT – Mad Max 2.4.2023 klo. 11.30