Mad Max tulosnälkäisenä viikonlopun vierastuplaan
Pelaajakuva: Jarno Mäkinen

Mad Max tulosnälkäisenä viikonlopun vierastuplaan

Tänä viikonloppuna 14.-15.1.2023 lähdetään hakemaan pisteitä Vaasan ja Ylivieskan kierrokselta. Rsakas viikonloppu on tulossa, mutta tuplaviikonlopun peleihin lähdetään kuitenkin innokkaasti.

– Kova ja haastava vieraspelitupla edessä, toteaa päävalmentaja Tomi Tuominen viikonlopun koitoksen alla.

– Lauantaina kohdataan FC Kiisto pienessä ja kotijoukkuetta suosivassa kotisalissaan Vaasan Hansakampuksella ja sunnuntaina vastassa on Vieska Futsal, joka kuukausi takaperin kävi meillä ryöstöretkellä. Tavoitteet meillä on tietysti kartuttaa pistepussia mahdollisimman paljon ja kehittää pelin tasoamme edelleen kohti kevättä, linjaa Tuominen.

Matti Jussila jakaa joukkueen sisäisen pistepörssin (maalit+syötöt) kärkisijan Mikko Matinaron ja Manu Kuisman kanssa, maaleja kaudelle on syntynyt kolme ja syöttöpisteitä 5. Maxeilla on laaja joukkue keräämässä joukkueen pistetiliä kasaan, kun tälle kautta on merkitty pisteitä kaiken kaikkiaan 14 pelaajalle.

– Kiisto on fyysinen porukka, joka pelaa omilla vahvuuksillaan eli pääasiassa pivotpelillään. Tiukka peli varmasti tulossa mitä meillä lähes jokainen peli tällä kaudella ollut. Me lähdetään puolustamaan omaa maalia tiukasti ja isketään terävästi vastaan ja pistetään palloa pussiin. Erikoistilanteet on kunnossa huomiseksi, toteaa Matti Jussila ennen pelejä.

– Sunnuntaina  on edessä myös todella iso peli, Vieska Futsal on meitä edellä 6 pistettä, joten se on voitettava. Heidän paras pelaaja on pois, kun Henry Gutierrez huilaa punaista korttiaan, mikä tietysti auttaa jonkin verran. Heillä on joka tapauksessa taitava porukka, tiukka matsi on tästäkin tulossa ja toivotaan että meillä riittää jalkoja vielä myös sunnuntaiksi.

Itse lähden hyvillä fiiliksillä viikonloppuun, meillä on hyvä draivi päällä ja samalla asenteella niin kuin aina – sata lasissa mennään ja toivotaan että saisin muutaman maalinkin tehtyä, lupailee Jussila viikonloppuun lähdetäessä

 

Ruutu-lähetykset palvelevat Maxien tulosnälkäistä yleisöä viikonloppuna:

LA 14.1.2023 klo 14.00 FC Kiisto - Mad Max

Lauantain peli Ruutu+ kanavalla – klikkaa tästä suoraan peliin   

SU 15.1.2023 klo 17.00 Vieska Futsal - Mad Max

Sunnuntain peli Ruutu+ kanavalla – klikkaa tästä suoraan peliin