Maxeille nuorten Futsal-Liigajoukkueet! P19 ja T19 starttaavat!

Maxeille nuorten Futsal-Liigajoukkueet! P19 ja T19 starttaavat!

Ja mehän mennään nyt kohti nuorten Futsal-Liigoja! Joukkueet on ilmoitettu ja nyt haastamme kaikki kaverit myös mukaan erityisesti tyttöjen nyt aloittavaan liigaan – eiköhän nähdä kentillä tulevalla kaudella!

Lue Palloliiton artikkeli tyttöjen liigasta

Uusi yhteistyökuvio on solmittu LeKin kanssa ja yhdessä rakennamme joukkueen poikien P19 Futsal-Liigaan ja me lähdemme pelaamaan myös tyttöjen T19 Futsal-Liigaan.

Isot kiitokset Heini-Maija Toivonen, Mad Max ja Toni Jokinen, LeKi poikien joukkueen taustaorganisoinnista. Joukkuetta tulee valmentamaan miesten liigajoukkueessa aloittanut Ossi Kivipuro.

Ja kiitokset Jussi Tuominen tyttöjen starttaamisesta, nyt Maxeissa rakentuu vahva pelaajapolku myös kohti Naisten Futsal-Liigaa.

"Tyttöjen valmennustiimissä Janna Tuominen odottaa innolla uuden T19 Liigan starttaamista ja on varsinkin syksyllä vahvasti tukemassa uusia futsalistoja odotellessaan omaa paluutaan kentälle ja omaa Naisten Liiga -debyyttiä." kerrotaan naisten liigajoukkueen taustoista.

Samalla seuran nuorisotyön strategia vahvistuu: - Mad Max kasvaa vahvasti junioritoiminnan kautta ja nuorten liigajoukkueet ovat nuorisotyömme kruununjalokivi. Lisäksi pelaajapolku rakentuu entistä vahvemmin kohti molempia aikuisten pääsarjajoukkueita, iloitsee seuran puheenjohtaja Jukka Kastelvuo starttaavista nuorten joukkueista.

Lisätietoja poikien joukkueesta Heini-Maija Toivonen +358 44 3010882

Tyttöjen joukkueesta: Jussi Tuominen +358 50 4394369

#futsalmadmax