Naisten Futsal-Ykkösessä ratkaisun hetket käsillä


06 March 2022

Naisten Futsal-Ykkösen A-lohkon runkosarja päättyy tänä viikonloppuna. Lohkon kaksi parasta joukkuetta selvittää tiensä jatkosarjaan.

 

Mad Max on sarjataulukossa kolmantena ja omaa vielä mahdollisuuden nousta sijan ylemmäksi. Tämä skenaario vaatii voitot molemmista jäljellä olevista otteluista, sekä EBK:n on hävittävä heidän viimeinen pelinsä.

 

Lauantain kotimatsin lokaatio on poikkeuksellisesti Iittala-halli. Tervetuloa kannustamaan!

 

 

 

Päävalmentaja Jan Holmin mietteet:

 

"Hektiset päivät käsillä nyt kun taas joukkueen terveystilanne sallii harjoittelun ja pelaamisen. Keskiviikkona vedimme reenit yhteistyöjoukkue Pirkkalan Jalkapalloklubin kanssa ja torstaina viimeistelimme kuviot kuntoon ennen perjantain ja lauantain pelejä. 

 

Trendinä meillä on ollut muutamaa poikkeusta lukuunottamatta tasaiset pelit, jotka ratkeavat vasta otteluiden viimeisellä neljänneksellä. Tiukkoja taistoja odotan molempia joukkueita vastaan. Vastaan tulee hyvin erityyppiset joukkueet omine vahvuuksineen.

 

Aivan optimaalisista lähtökohdista emme matseihin pääse johtuen pandemiasta ja halliongelmasta. Joukkueemme rutiini on kuitenkin korkealla tasolla ja uskon kahdella perushyvällä suorituksella irtoavan kaksi hyvää tulosta.

 

Sarjataulukon sijoitukset ei meidän omissa käsissä enää ole, vaan tarvitsemme muilta apua. Positiivista on se, että paineet ovat muualla ja me voimme keskittyä tekemään vain oman työmme hyvin. Urheilussa tapahtuu ihmeellisiä asioita, joten odotan innolla mitä seuraavat päivät tuovat tullessaan!"