Naisten joukkue johtaa Ykkösen lohkoaan tappiottomilla peleillä


28 January 2023

Ja tämän koiralauman matka jatkuu voitosta voittoon! Mad Max voittaa jälleen selkein lukemin 5-0 lauantain 28.1.2023 kotipelin.

Naisten Futsal-Ykkösen sarjataulukkoon kertyy etumatkaa seuraavaan joukkueeseen, Mad Max johtaa lohkoaan jo seitsemän pisteen erolla kakkossijaan. Kausi on ollut tappioton, 11 voittoa, kaksi tasapeliä ja matka jatkuu kohti kevättä ja Naisten Futsal-Ykkösen jatkosarjaa. Runkosarjan pelejä on vielä 5 pelaamatta.

- Ajatukset ja unelmat pyörii ja saakin pyöriä liigakarsinnoissa, toteaa joukkueen päävalmentaja Jan Holm. - Se on normaalia. Ymmärrämme kaikki, että mitään ei olla saavutettu. Olemme ansainneet tilanteemme, jossa kaikki haluaa voittaa meidät ja meidän pitää kehittyä ja uudistua. Kehitys loppuu tyytyväisyyteen.

- "Ylivoimaisuus" perustuu joka viikkoiseen työhön. Pelaajat ja valmennus tekee kaikkensa pieniä yksityiskohtia myöden ollaakseen kaikessa parempi kuin vastustaja. Ero muihin on halu kehittyä ja halu saavuttaa yhteinen tavoite. Se on taito siinä missä missä vaikkapa fyysiset ominaisuudetkin. Nyt nautimme viikonlopun ja maanantaina vedetään taas työhaalarit niskaan ja valmistaudutaan seuraavaan peliin.

Maxien naisten joukkueen pelit jatkuvat tuplaviikonloppuna:

4.2. Ilves FS/2 - Mad Max

5.2. Mad Max - River Vuoksi

#futsalmadmax