Naisten joukkueen kausi päättyi pettymykseen


06 March 2022

Naisten joukkue lähti runkosarjan viimeiseen viikonloppuun takaa-ajoasemasta. Perjantainen voitto Mäntsälän Urheilijoista ja EBK:n tappio kuitenkin tarkoittivat sitä, että kolme pistettä lauantai-illan ottelusta PEPO:a vastaan olisi riittänyt jatkosarjapaikkaan.

 

Mad Max johti ratkaisumatsia pitkään maalin erolla, mutta harmillisesti vierailija painoi pari minuuttia ennen loppua pelin tasoihin, eikä lisäosumia enää nähty. Kolmas sija lopullisessa sarjataulukossa tarkoittaa sitä, että Futsal-Ykkönen on sarjataso myös ensi kaudella.

 

 

Mäxien pitkäaikaisen avainpelaaja Janna Tuomisen kommentit:

 

"Kausi päättyi totta kai isoon pettymykseen, mutta kokonaisuudessaan pitää olla tyytyväinen joukkueen tekemiseen ja kehittymiseen. Kauden aikana annoimme kuitenkin liian monessa pelissä vastustajan viedä meiltä pisteet liian helposti ja etenkin viimeistelyssä meillä on vielä parannettavaa.

 

Pettymyksestä huolimatta katseet on kuitenkin jo käännetty tulevaan ja jatkamme vielä reenaamista ennen kesätauolle siirtymistä. Kauden aikana joukkueemme täydentyi taas muutamalla hyvällä pelaajalla ja meillä onkin koossa nyt hyvä ja riittävän laaja rinki lähteä parantamaan pelaamistamme entisestään kohti tulevaa kautta ja liigaunelmia!"