Ossi Kivipuron ura jatkuu Mad Maxeissa

Ossi Kivipuron ura jatkuu Mad Maxeissa

Seuraava kova allekirjoitus on saatu sopimuspapereihin, kun toisen polven futsalpelaaja Ossi Kivipuro muutti Valkeakoskelle ja liittyi koiralaumaan. Pohjanmaalta kotoisin oleva Kivipuron palkintokaapista löytyy Suomen Mestaruus KaDyn riveistä keväältä 2021, 2021-2022 vierähti JoSePan liigajoukkueessa ja nuori futsaltaituri palasi kotikonnuille auttamaan omaa kasvattajajoukkuettaan Kiistoa kaudeksi 2022-2023, Kivipuron ura on alkanut jo aikanaan liigaa pelanneessa Ruutupaidoissa kaudella 2017-2018. Nyt uusiin kuvioihin Mad Maxissa.

Kivipuro on siis nähty Apialla vastustajan pelipaidassa jo monen vuoden ajan, nyt laitetaan mustat päälle ja mennään kohti seuraavaa kautta.

– Seura on viime vuosien aikana keskittynyt projektimaiseen pelaajien kehittämiseen ja mennytkin paljon eteenpäin, joukkueeseen on nyt saatu muutama vahvistus lisää ja on valmis ottamaan jälleen seuraavia askeleita kohti liigan kärkeä, miettii Kivipuro alkukäsitystään Mad Maxista seurana.

Uusi joukkue on rakentumassa kasaan ja ihan kaikkia kortteja ei ole vielä edes paljastettu yleisölle ja joukkue on ryhmäytymässä kohti uutta kautta.

– Minut on otettu hyvin avoimesti vastaan ja on ollut helppo liittyä laumaan mukaan. Meillä on paljon nuoria ja nälkäisiä pelaajia, jotka haluaa oppia ja kehittyä. Mahdollisuudet on niin korkealla kuin vaan halutaan katseemme asettaa, loppupeleissä se on vain meistä itsestä kiinni kuinka paljon ollaan valmiina tekemään yhdessä töitä sen eteen.

– Itse koen että haluan johtaa esimerkillä, tuon taistelutahtoa, periksiantamattomuutta ja haluan nostaa vaatimustasoa päivittäisessä tekemisessä. Kentällä luen vahvuuksiini pelin ymmärtämisen, taktisen osaamisen ja hyvän 1v1 pelaamisen. Viime vuosina olen panostanut oman puolustuspelaamiseni vakauttamiseen ja nyt seuraava kehityskohteeni onkin, että nimi voisi vähän enemmän näkyä myös tulostaululla, kuittaa Kivipuro naureskellen. – Kentän ulkopuolella jos voisin itseäni kuvailla yhdellä sanalla se olisi ystävä!

Kivipuro on nuoresta iästään huolimatta kunnostautunut jo futsalvalmentajana ja liittyy Maxeissa osaksi valmennusosaamista.

– Maxeissa pyritään antamaan nuorille tukeva kasvualusta, ja pelaajapolku. Tulen itse ottamaan vastuun P19 Futsal-Liigajoukkueen poikien valmennuksesta ja odotankin innolla, että pääsemme aloittamaan. Henkilökohtaisesti minulle on tärkeää olla pelaajien tukena, antaa heille avaimet millä kehittää ja toteuttaa itseään.

Pari mielenkiintoista faktaa vielä Ossi Kivipurosta

– Tämä 25-vuotias pelaaja ei ihan helpolla kaadu lattiaan, painijataustalla on kehittynyt voimaa vääntää

– Ossin isä on futsallegenda Eero Kivipuro, joten Kivipurojen tarina jatkuu suomalaisessa futsalissa