OTTELUENNAKKO: Miesten Futsal-Liiga Mad Max - GFT


25 February 2022

Mad Max - GFT la 26.2 klo. 15:00 @ Apian liikuntahalli

 

 

Striimi maksullisessa Ruutu+ -palvelussa. Mikäli voimassa oleva tilaus vielä puuttuu, niin kauttamme hankit katseluoikeuden normaalia edullisempaan hintaan. Ruutu+ -koodit

 

Mad Max - GFT stream

 

 

 

Mad Maxilla kahden ottelun voittoputki

 

Kuusi pistettä kamppailuista JoSePaa ja Riemua vastaan nostivat valkeakoskelaisryhmän playoffviivan yläpuolelle maalieron turvin. Alapuolella niskaan hengittävä ToPV on toki pelannut kolme kertaa vähemmän.

 

Jyväskylässä Tomi Tuominen palasi toimitsijakiellon jäljiltä valmennusvastuuseen ja lietsoi porukan seitsemään tehtyyn vierasmaaliin, mukana Mikko Matinaron neljä kihausta. Samaa asennetta tarvitaan Koiralaumalta kotiluolassa, sillä lauantain vastustaja Golden Futsal Team on hallinnut keskinäisiä koitoksia viime aikoina.

 

Myös pelikiellot on kärsitty ja Hullut Koirat saa jalkeille vahvan rosterin. Kuka ottaa Apialla sankarin viitan harteilleen?

 

 

GFT luottaa maajoukkuemiehiin

 

Maalivahti Antti Koivumäki, kapteeni Panu Autio, Miika Hosio ja Henri Alamikkotervo edustivat Suomen paidassa Hollannin EM-kisoissa. Kyseinen nelikko on espoolaisten tuki ja turva, höystettynä maaliahneella Antti Arvolalla.

 

Mikäli vieraiden kärkipelurit saavat pelifiiliksen päälle on isäntien puolustuksella edessään tukala iltapäivä. Toisaalta, jos Kultaisten terävin kärki nollataan, riittääkö muiden ketjukoostumuksen tulivoima?