OTTELUENNAKKO: Miesten Futsal-Liiga Riemu - Mad Max


18 February 2022

TAISTELU PLAYOFFPAIKOISTA KIIHTYY!

 

 

Riemu - Mad Max la 19.2 klo. 15:00 @ Jyväskylän monitoimitalo

 

-> Striimi

 

 

 

Mad Maxilla alla nollapeli

 

5-0 kotivoitto Joutsan Seudun Pallosta tuli tarpeeseen. Viktor Janssonin torjunnat ja onnistumiset laajalla rintamalla veivät Mäxit lähemmäs pudotuspelipaikkaa. Seitsemäntenä majailevan tulevan vastustajan perävalot näkyvät jo, joten isoista pisteistä pelataan tulevanakin lauantaina.

 

Valmennuksessa ja pelaajistossa kärsittiin viime viikonloppuna useita pelikieltoja ja ilman poissaoloja ei selvitä Keski-Suomen reissustakaan. Mm. Justus Kunnas on korttitilin täyttymisen vuoksi sivussa rosterista.

 

Koiralauma oli suvereeni isäntä, kun joukkueiden keskinäistä paremmuutta mitattiin syyskuussa Valkeakoskella. Vierasmatsiin on juonittava syksyn kamppailua vastaava käsikirjoitus.

 

 

Riemu petrannut alkukaudesta roimasti

 

Jyväskyläläiset aloittivat sesongin heikosti. Tappioita tuli Mad Maxin lisäksi muillekin ja peli sakkasi. Kapteeni Olli Pöyliön paluu kokoonpanoon kuitenkin herätti jengin ja voittoputki käynnistyi.

 

Agressiivisen puolustuspelaaja Pöyliön lisäksi seurantaan kannattaa kotikatsomoissa ottaa vahvan laukauksen omaava Joonas Madetoja ja valmentaja Elias Martikaisen lanseeraama kova prässipelaaminen.