OTTELURAPORTTI: Miesten Futsal-Liiga Mad Max - FC Kemi

Kuvan tekijä -

13 February 2022

Mad Max - FC Kemi la 12.2 klo. 15:00 @ Apian Liikuntahalli

Avausjakso

Viidennen peliminuutin kohdalla Mad Maxille osui sysimusta hetki. Vierailija karkasi kahden maalin johtoasemaan yhdeksässä sekunnissa. Kihauksista vastasivat terävillä laukauksilla Anas Nasser ja Enderson Suarez.

Kavennusta ei tarvinnut kauaa odotella. Nemo Asumalahti hankki vapaapotkun, jonka Justus Kunnas sijoitti tarkasti ohi maalivahti Tornike Bukian.

Kotijoukkueen veräjää vartioinut Viktor Jansson otti muutaman hyvän kopin, eikä Umbro pomppinut myöskään hyvistä yrityksistä huolimatta enää meri-lappilaisten maaliviivan yli. Näin puoliajalle marsittiin lukemissa 1-2 tasaisen kaksikymppisen jäljiltä.

Toinen puolisko

Otteet kentällä kovenivat ja tuomarikaksikko joutui tauon jälkeen jakamaan keltaisia kortteja useampia. Kunnas, Akseli Tiensuu ja Manu Kuisma merkittiin varoitustilastoon Mäxien osalta.

Molempien jengien uhrautuva puolustuspelaaminen toimi läpi mittelön, mikä varmasti tyydytti Tomi Tuomista ja Markku Kalermoa päävalmentajien palleilla.

Lopussa isännät lähtivät hakemaan tasoitusta ns. lentävällä veskarilla. Riskinotto ei tuottanut tulosta. Nasser ja Suarez kasvattivat Kemin voittolukemiksi 1-4.

Hyvät yöunet alle ja sitten mennään taas

Pisteiden metsästys jatkuu heti sunnuntaina, kun JoSePa saapuu vieraaksi viikonlopun toiseen kotimatsiin. Aloitusvihellys klo. 16:00.