OTTELURAPORTTI: Miesten Futsal-Liiga Mad Max - GFT

HUIKEA TRILLERI PÄÄTTYI MAD MAXIN VOITTOON!

Mad Max - GFT 26.2.2022 klo. 15:00 @ Apian liikuntahalli

Ennakko

Maalikooste

Avausjakso

Mad Max sai otteluun katastrofaalisen alun. Antti Arvola tuikkasi kärkkärillä avausosuman heti ensimmäisellä peliminuutilla. Isäntien maalivahti Viktor Jansson yllätettiin toistamiseen GFT:n nuoriso-osastoon kuuluvan Eetu Kaikkolan toimesta ajassa 10:06.

Vielä ennen puoliaikakahveja Henri Alamikkotervo laukoi tarkan laukauksen verkon perukoille ja Kaikkolan toinen kihaus oli melkoinen pukukoppimaali ajassa 19:49. Tauolla tilanne vieraille tylysti 0-4.

Toinen puolisko

Pukukopista parketille marssi sisuuntunut Mäxit. Päävalmentaja Tomi Tuominen takoi uskoa omaan tekemiseen ja se palkittiin kotijoukkueen iltapäivän avausmaalilla heti toisen kaksikymppisen alkuun. Justus Kunnas tulitti pallon ohi veskari Antti Koivumäen. Syöttöpiste Mika Jussilalle.

Kunnas jatkoi valkeakoskelaisryhmän takaa-ajoa. Puolestä kentästä lähtenyt vapaapotku otti kimmokkeen puolustajasta ja päätyi maalin takarautaan. Eikä aikaakaan, kun Koiralauma oli jo maalin päässä. Mikko Matinaro alusti 3-4 maalin hienolla passilla takatolpalle, josta Mikko Heritty liukui hänelle hiukan epätyypillisen pörsän maalinedustalta.

Tasoitus syntyi samasta lapikkaasta kuin edellinen häkki. Heritty haastoi tällä kertaa itse puolustajat ja päätti kuljetuksen terävään vasemman jalan laukaukseen etukulmaan. Vahvasti pohjapelaajana taistelleelle Tomi Lahtiselle syöttömerkintä teksti-tvlle.

Yleisö haukkoi henkeään, kun Hullujen Koirien villi nousu huipentui Matinaron toimesta. Tehopeluri väänsi Matti Jussilan sivurajasyötön maalivivan yli ja tilanne tulostaululla oli kääntynyt täysin päälaelleen.

Espoolaisten Panu Autio tasoitti vielä kertaalleen tilanteen upealla vapaapotkulla, mutta Matinaro päätti voittaa matsin vaikka väkisin Mäxeille. Miehen iltapäivän toinen ohjuri sota-alueelta pömpeliin tarkoitti 6-5 kotivoittoa. Aivan huikea nousu mustapaidoilta tappioasemasta täyteen pistepottiin!