OTTELURAPORTTI: Miesten Futsal-Liiga Riemu - Mad Max

19 February 2022

MONNARIN RYÖSTÖRETKI ONNISTUI!

Avausjakso

Kotijoukkue sai unelma-alun, kun comebackin tehnyt Matias Hovi sijoitti Umbron tarkasti alakulmaan ohi maalivahti Viktor Janssonin.

Tasoitusta ei tarvinnut kauaa odotella. Mikko Matinaron kulmapotku löysi pelikiellosta vapautuneen Tomi Lahtisen, joka laukoi pelivälineen veskari Eino Muhosen selän taakse.

Mäxit pääsi kokeilemaan kymmenen metrin rangaistuspotkua ja muutama muukin paraatipaikka missattiin. Puoliajalle siirryttiin tasaisessa tilanteessa 1-1.

Toinen puolisko

Oransseissa vieraspaidoissaan esiintynyt Koiralauma siirtyi tauon jälkeen johtoon. Matti Jussilan katkosta Matinaro karkasi laidasta läpi ja tulitti pallon pienestä kulmasta komeasti pömpeliin.

Eikä aikaakaan, kun Matinaro rymisteli härän lailla vastahyökkäykseen omasta päädystä asti. Soolokuljetus päättyi iltapäivän toiseen henkilökohtaiseen kihautukseen.

Riemu heräsi taisteluun pienen shokin jälkeen. Olli Pöyliö petasi takatolpalle hiippailleelle Hoville avopaikan, eikä tämä erehtynyt. 2-3.

Ajassa 31:57 valkeakoskelaiset saivat ylimääräisen bonuksen, kun pallo pomppi isäntien maaliviivan yli omasta puolustajasta tulleen kimmokkeen kautta.

Ottelu vaikutti ratkenneelta, kun Matinaro sai hattutemppunsa täyteen ja kasvatti eroa entisestään. Tehopeluri katkaisi maalivahdin riskisyötön ja boltsi lipui nautinnollisen hitaasti verkkoihin.

Mustaturkoosi lähti hakemaan kavennusta ns. lentävällä maalivahdilla. Riskitasojen noustessa lisää hyökkäyspään onnistumisia nähtiinkin molemmissa päädyissä. Akseli Tiensuu osui Jaakko Ahokkaan tarjoilusta tyhjään nuottaan. Myös Matinaro lennätti roikotuksen omalta kenttäpuoliskolta reppuun. Riemulle kaksi lisäuunia nakutti Arttu Seikkula. Lopputulos 4-7.