Pelissä tänään suuria tunteita

Kuva: Jarno Mäkinen



28 January 2023

Tänään pelin aluksi pidettiin hiljainen hetki pitkäaikaisen seuran yhteistyökumppanin Katariina Innalan muistolle ja kotijoukkue pelasi surunauhat käsissään Katariinaa kunnioittaen. Monille paikallisille tuttu Katariina ehti olla seuralle lähimpiä yhteistyökumppaneita Mad Maxin alkuaskeleista lähtien aviomiehensä Tommin kanssa jo ennen oman ravintolansa Mamas Barin perustamista, jonka kanssa yhteistyö jatkuu edelleen. Innalan perhe on vaikuttanut monissa eri rooleissa seuran historian aikana. Mad Max haluaa ottaa osaa Innalan perheen suruun.

 

Suurien tunteiden päivää jatkettiin, kun yhteistyössä Pirkanmaan Lihastautiyhdistyksen kanssa järjestettiin liigapelin tauolla sähköpyörätuolijalkapallon näytösottelu. Näytöksessä pelasivat TPV Powerchair Tampereelta. Mad Maxin poikkeuksellista tapahtumapäivää huomioitiin myös Palloliiton sivuilla: linkki artikkeliin

 

Peliin lähdettiin haastajina ja peli oli hyvinkin pelattavissa sarjakärkeen noussutta FC Kemiä vastaan.

 

- Peliin ja tekemisen tasoon kokonaisuutta peilaten pitää olla tyytyväinen. Tulosurheilussa se ei toki riitä ja tänään jäi vain luu käteen ja se ei hirveästi lämmitä, toteaa päävalmentaja Tomi Tuominen pelin jälkeen.

 

- Pelillisesti tänään ei hävitty sarjan kärkijengille yhtään vaan oltiin kuskin paikalla ensimmäisen jakson puolivälistä saakka, mutta vastustajan maalivahtipeli ja maalipaikkojen hyödyntäminen käänsi lopulta pelin vierailijoille. Ne kuuluisat pienet, mutta tärkeimmät jutut siis.

 

- Toki ei muuta enää mitään ja jälkeenpäin jossittelu on turhaa ja siihen ei sen enempiä kannata käyttää aikaa, mutta tänään ihmetytti, että meiltä vietiin tuomareiden ratkaisujen avulla yksi maali ja taas vastustajan tekemä toinen maali selvän rikkeen jälkeen hyväksyttiin. Ymmärrettävä on, että virheitä tulee ja menee, mutta tänään vaikutti pelinkuvaan aika ratkaisevasti. Mutta ei auta. Nyt pureskellaan tämä peli ja käännetään katseet tulevaan, jolloin taas tärkeitä pisteitä jaossa.

Mad Max pelaa seuraavan pelinsä Sovoa vastaan vieraissa 4.2.2023

 

Mad Maxin parhaana pelaajana palkittiin tänään Matti Jussila, joka teki molemmat Maxien maalit päivän pelissä. Onnistujia ja vahvoja pelisuorituksia nähtiin kentällä tänään paljon.

Maxien katsomossa saatiin tänään aikaiseksi oikein suurta urheilujuhlaa! rummut soivat ja Maxien koiralauman ”pennut” olivat nostamassa pelin tunnelmaa saatettuaan ensin pelaajat kentälle pelin aluksi. Kiitos seuran aktiivisille junioreille päivän pelitunnelmasta!