Pistejahtiin Somerolle

Kuva: Jarno Mäkinen



04 February 2023

Lauantain vastustaja on Someron Voima, joka on tunnettu kiihkeästä ja hyökkäyspainotteisesta pelityylistään. SoVo taustaisia löytyy Maxeista useampiakin, joten joukkue on tuttu ja peliin on pystytty valmistautumaan hyvin.

– Tänään taas tärkeitä pisteitä jaossa ja peräkkäisiltä sijoilta lähdetään matsiin, mainitsee päävalmentaja Tomi Tuominen, jolta löytyy SoVo vuodet taustalta. Mad Max on sarjan seitsemäntenä ja SoVo kahdeksantena, Maxeilla on yksi peli vähemmän pelattuna. Edellinen kohtaaminen omassa kotihallissa pelattiin aina voittomaalikilpailuun asti ja kaksi pistettä jäi silloin kotiin.

– Tiukkaa vääntöä ja varmasti viihdyttävä tapahtuma tulossa siis. SoVo on varsinkin kotikentällään yksi sarjan parhaista jengeistä, koska pieni ja nopea kenttä yhdistettynä maalintekovoimaan, tuo aina vierailijoille haasteensa. Me olemme toivottavasti valmiina tähän haasteeseen ja jos kyetään tekemään omat sovitut asiat hyvällä tasolla, niin kotijengi on kyllä yllätettävissä.

Neljännen keltaisen kortin jälkeen joutuu liigassa huilaamaan yhden pelin ja Mika Jussila katseli keltaista edellisessä pelissä neljättä kertaa.

– Pieniä loukkaantumisia ja sairasteluja sekä pelikieltoa tuovat omat mausteensa soppaan, mutta hyvällä ja yhtenäisellä jengillä päästään liikenteeseen.

Peli näkyy Ruudussa: ruutu.fi/stream/4266804

tai paikan päällä Somerolla pääsee nauttimaan pelin kuumasta tunnelmasta. Aloitusvihellys soi kello 15.00.