RAPORTTI: Puolivälierä 2 FC Kemi - Mad Max

RAPORTTI: Puolivälierä 2 FC Kemi - Mad Max

Avausjakso

 

Ensimmäisellä kaksikymppisellä jatkettiin siitä, mihin Valkeakoskella jäätiin. Kaksinkamppailuissa ei arasteltu ja pudotuspelihuuma oli aistittavissa myös Meri-Lapin yleisöstä.

 

Kemi hallitsi palloa ja vyörytti hyökkäyksiä maalivahtia Viktor Janssonia kohti, mutta tämä antoi jälleen torjunnoillaan Mad Maxille mahdollisuuden voittaa. Vierailija iski terävästi vastaan ja kyttäsi erikoistilanteita. 

 

Mika Jussila avasi maalihanat ohjaten ovelasti Mikko Herityn laukauksen veskari Tornike Bukian selän taakse. Henry Gutierrezin taidokas viimeistely kuitenkin kuittasi tilanteen nopeasti ja puoliaikatulokseksi sementoitiin 1-1.

 

 

Toinen puolisko

 

Xanden kärkkärituikkaus vei isännät jo johtoon, mutta päävalmentaja Tomi Tuominen lietsosi altavastaajan asemassa ottelusarjaan lähteneen Koiralauman vielä taisteluun mukaan.

 

Viisi minuuttia ennen loppua Jaakko Ahokas kiihdytti laidasta läpi ja tarjoili nappipassin takatolpalle hiipineelle Mikko Matinarolle, joka ei mielipaikaltaan erehtynyt. Kun vielä ajassa 36:21 Justus Kunnas nöyryytti Bukiaa roikottamalla pelivälineen kaukaa omalta kenttäpuoliskolta verkkoihin, oli runkosarjaa dominoineet punapaidat ajaettu jälleen ahtaalle.

 

Markku Kalermon suojattien ylivoimapeli oli kuitenkin hiottu kuntoon. Enderson Suarez iski tasoituksen edellisen taiston tapaan takatolpalta ja pian sama mies siirsi kotijoukkueen jälleen edelle.

 

Tästä ei Mäxit enää toipunut ja tyhjään nuottaan isketyt osumat sinetöivät lopputulokseksi 6-3. Kemi eteni välieriin ja Mad Max lähti kesälomalle. Hullujen Koirien ei tarvitse hävetä esitystään lainkaan, vaikka palkintoa ei tullut. Kenties kauden parhaimmat pelit osuivat kevään kriittisimpään saumaan, mutta se ei vielä aivan riittänyt kivikovaa huippunippua vastaan.

 

 

Kausi 2021-2022 pulkassa

 

Futsal Mad Max kiittää kaikkia kannattajia ja yhteistyökumppaneita tuesta! Ensi syksynä jatketaan jälleen Futsal-Liigan merkeissä ja luodaan uusia tarinoita.