Tervetuloa Valkeakoskelle Netynho Lemos
Kuva: Jarno Mäkinen

Tervetuloa Valkeakoskelle Netynho Lemos

Mad Maxin Miesten Futsal-Liigajoukkue vahvistuu brasilialaisella pelaajalla. Tervetuloa Valkeakoskelle Netynho Lemos!

 

Brasiliasta lähtöisen oleva 27-vuotias Netynho saapuu Suomeen Portugalista, jonne hän muutti viisi vuotta sitten.

 

– Odotukseni ovat korkealla ja odotan pääseväni kentälle. Tärkein tavoitteeni on auttaa uutta joukkuettani Mad Maxia saavuttamaan tavoitteensa tällä kaudella. Odotan paljon joukkueen kanssa harjoittelulta ja toivottavasti ehdimme tässä valmistautua hyvin ensimmäiseen yhteiseen peliin.

 

Netynho nähtäneen kentällä jo 6.1.2023 loppiaispelissä AU:ta vastaan. Hän on tullut Suomeen alkuviikosta, joten yhteinen harjoitteluaika joukkueen kanssa on vasta hyvin alussa, mutta tästä on hyvä jatkaa yhdessä kohti kevättä ja pudotuspelejä.

 

– Aloitin pelaamisen 9-vuotiaana setäni joukkueessa. Hän onkin ollut minulle merkittävä henkilö auttaessaan ja opettaessaan minua. Hän sai minut rakastumaan futsaliin lajina. Olen pelannut Brasiliassa ennen tuloani Eurooppaan sellaisissa seuroissa kuin Cresspom Futsal ja Brasilia Futsal.

 

– Muutin Portugaliin viisi vuotta sitten pelaamaan futsalia. Aloitin FC Barcouçossa ja jatkoin siitä Bragaan seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Olen myös pelannut 1 divisioonaa Cadosossa ja Dinamo Sanjoanensessa.

 

– Haluamme kiittää meitä paljon auttanutta BF Sports Agencya todella ammattitaitoisesta avusta. Asiat hoituvat helposti kun ammattilaiset on asialla ja kaikki sopimuksista muihin järjestelyihin on sujunut todella mallikkaasti, kiittelee seuran puheenjohtaja Jukka Kastelvuo.

 

– Thanks to BF Sports Agency to make this deal possible and for being so professional!

 

Netynho pelaa Mad Maxissa numerolla 20. Hän on oikeajalkainen yleispelaaja ja tuo kovaa maalintekotaitoa kentälle. Alkukauden aikana Portugalissa hän teki seurajoukkueelleen 5 maalia ja 8 maalisyöttöä.

 

Netynhon kummiyritys on OP Koti Etelä-Pirkanmaa (käy tutustumassa kumppanimme sivuihin!)