TUPLAENNAKKO: Miesten Futsal-Liiga palaa maajoukkuetauolta


10 February 2022

TUPLAVIIKONLOPPU APIALLA!

 

 

Mad Max - FC Kemi la 12.2 klo. 15:00 @ Apian Liikuntahalli, Valkeakoski

 

Mad Max - JoSePa su 13.12 klo. 16:00 @ Apian Liikuntahalli, Valkeakoski

 

 

Yleisökapasiteetista käytössä 50 %

 

- Maskien vahva käyttösuositus

- Muistetaan käsihygienia

- Istutaan samalla istumapaikalla koko ottelun ajan

- Huomioidaan suojaetäisyys katsomossa

- Lipunmyynti tapahtuu aulassa

 

 

Striimit maksullisessa Ruutu+ -palvelussa. Mikäli voimassa oleva tilaus vielä puuttuu, niin kauttamme hankit katseluoikeuden normaalia edullisempaan hintaan. Ruutu+ -koodit

 

Miesten Futsal-Liiga | Ruutu

 

 

 

Mad Max kiinni playoffpaikassa - niukasti

 

Koiralauman pelasi edellisen ottelunsa 21.1, jolloin AU oli Loimaalla parempi rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Valkeakoskelaiset ovat kiinni pudotuspelipaikassa maalieron turvin, mutta toisaalta Tornion Palloveikoilla on pari peliä vähemmän pelattuna.

 

Päävalmentaja Tomi Tuomisen ryhmälle on Kemi ollut viime kausina hankala vastustaja. Hullut Koirat koki myös tappion sarjan avausmatsissa syyskuussa Joutsassa, joten kalavelkoja riittää maksettavaksi.

 

Muutama poissaolo ja pelikielto rokottaa pelaajamäärää, mutta muuten odotettu paluu kotihalliin pitkän tauon jälkeen tapahtuu pistenälkäisellä rosterilla.

 

 

Sarjakakkonen FC Kemi on kovan luokan joukkue

 

Kemi on sarjataulukossa toisena ja omaa parhaimman pistekeskiarvon. Meri-Lapin ylpeys oli joulukuussa Tervahallissa väännetyssä keskinäisessä hieman parempi.

 

Katsomon puolella on heilläkin muutama peluri, mutta nimekkäästä joukkueesta kannattaa ottaa seurantaan esimerkiksi Venezuelan maajoukkuepelaajat Enderson Suarez ja Henry Gutierrez, sekä Suomen paidassa EM-kisoissa viilettänyt Tuukka Pikkarainen.

 

 

JoSePa taistelee sarjapaikastaan - jälleen

 

Jumbosijaa miehittävä JoSePa yllätti kotiareenallaan Mäxit syyskuussa kauden avauskamppailussa. Tuon jälkeen on kuitenkin tilille karttunut ainoastaan yksi voitto. 

 

Mikko Paappasen luotsaama porukka teki viime keväänä hienon nousun kuiville. Pystyykö se Kosusen veljesten ja Joonas Manzon maaleilla samaan vuonna 2022? Se on mahdollista ja tuleva viikonloppu on heillekin äärimmäisen tärkeä.