Naiset
Remusa Oy
Insima
Kylmäkosken Jauhemaalaus
Koskin Rengaspiste Oy
K-Supermarket Kuljun Kartano
Neste K Linnatuuli
Suttisen Tila
Helsingin Sportti-Divari
Sähkö - Jo Re Oy
IV-Säätö J. Pajunen

YHTEISTYÖ FUTSAL MAD MAXIN KANSSA KANNATTAA

Futsal Mad Max tavoittaa ihmiset sosiaalisessa mediassa, lehdissä, katsomoissa ja kaupungeissa. 
 
 
Miesten edustusjoukkueella on Facebookissa yli 1200 seuraajaa. Instagramin ja Twitterin vastaavat lukemat ovat yli 1000 ja 500.
 
 
Viihdyttäviin ja yleisöystävällisiin miesten Futsal-Liigan kotiotteluihin mahtuu paikan päälle yli 300 katsojaa ja tunnelma Apian Liikuntahallissa on taattu. Kaiken lisäksi pelit ovat katsottavissa Ruutu+ kautta, joka on kotimaisista suoratoistopalveluista suosituin.
 
 
Seura näkyy myös kotikaupungissaan. Valkeakosken Sanomat kirjoittaa tapahtumistamme laajoja artikkeleita. Yhteistyö paikallisten yritysten ja muiden urheilujoukkueiden kanssa on ollut tavaramerkkimme jo pitkään. Järjestämme paikallisille nuorille liikuntakerhoja ja estämme lasten syrjäytymistä.
 
 
Valkeakoskelaisten oman kylän poikien lisäksi pelaajistomme vaikuttaa mm. Tampereella, Hämeenlinnassa, Lempäälässä ja Forssassa, joten levitämme futsalin ilosanomaa yli kaupungin rajojen.
 
 
Miesten edustusjoukkueen lisäksi seuralla on naisten edustusjoukkue ja seitsemän juniorijoukkuetta. Naisten futsalin suosio kasvaa koko ajan ja juniorijoukkueiden määrää pyrimme lisäämään aina kun mahdollista.