Naisilla edessä pohjoisen reissu


12 January 2024

Naisten joukkue matkaa vuoden ensimmäiseen vieraspelireissuun aina Tornioon saakka. Bussi kääntää nokkansa kohti pohjoista naisten osalta jo perjantaina, mutta peliä pääsemme jännittämään lauantaina 13.1. klo 14.00. Nyt jos koskaan on halu tuoda pisteitä mukana, kun niitä lähdetään metsästämään melkein 700km päästä. Viime taistelu kotiluolassa FTK Torniota vastaan päättyi Mad Maxien hyväksi 3-2 eli luvassa on varmasti erittäin tiukka vääntö tälläkin kertaa.

Naisten valmentaja Alex Hård kommentoi tulevaa koitosta:


- Viimeksi kohdattiin marraskuussa FTK kotisalissa ja se oli maalin peli, joka ratkesi vasta viimeisen viiden minuutin aikana. Tällöin noustiin kahden maalin tappioasemasta tasoihin ja ohi.


- Torniossa varmasti keskitytään siihen, että ollaan heti alusta asti pelin päällä ja saataisiin pelin ote itsellemme. Tavoitteena pystyä tuottamaan laadukkaita maalipaikkoja meidän pallollisen pelin kautta. Viime aikoina pelimme on kehittynyt ja sitä samaa nousevaa suuntaa lähdetään jatkamaan pohjoisen reissulla.

Naisten pelaajistosta Tornion reissua pääsi fiilistelemään Noora Alatalo, joka tuumii pohjoisen reissusta seuraavasti:


- Tornioon lähtee hyvin valmistautunut ja nälkäinen koiralauma. Treeneissä olemme pystyneet nostamaan tempoa pallollisessa pelissä, joten uskon sen näkyvän myös kentällä. Tärkeitä pisteitä taas jaossa, johon molemmat joukkueet tulee varmasti voitontahtoisina. Odotan kovatempoista ottelua, josta ehjällä pelillä ja laadukkaalla viimeistelyllä kolme pinnaa lähtee Koskiin.

Nyt jos koskaan on aika pistää Ruutu+ tilaukset kuntoon ja kannustaa Mad Max voittoon ellei tosifanina päätä lähteä ihan paikan päälle kannustamaan.

Tässä vielä suora Ruutu-linkki peliin